Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 21 MBA Programmer i Hotelvirksomhed 2023

21 MBA Programmer i Hotelvirksomhed 2023

overview

En MBA Hospitality forbereder de studerende med de færdigheder til effektiv styring og på højt niveau transaktioner inden for hotel-og restaurationsbranchen.

Med en MBA Hospitality, vil de studerende styrker deres kritiske og strategiske tænkning færdigheder til at styre gæstfrihed operationer i et konstant skiftende industri og globale marked. MBA Hospitality programmer normalt fokusere på alle områder af gæstfrihed og turisme, såsom logi drift, global turisme, bæredygtig turisme, og mad ledelse. Kursusaktiviteter for MBA Hospitality kan omfatte emner som administrerende tjeneste industrier, organisationer og mennesker, forskningsmetoder for erhvervslivet, regnskab og finansiering til service industrier, og strategisk ledelse, for at nævne nogle få. Kandidater med en MBA Hospitality grad ofte gå videre til en karriere inden for turisme agenturer, forlystelsesparker, catering, eller hotel, resort og restaurant management.

Hvis MBA Hospitality interesserer dig, derefter rulle gennem indstillingerne nedenfor og find den grad, der vil hjælpe dig med at nå dine mål!

read_more

filters

  • MBA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhed
fields_of_study
  • Turisme og hotelvirksomhed (21)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format