Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 14 MBA Programmer i Finans i Frankrig 2023

14 MBA Programmer i Finans i Frankrig 2023

Oversigt

Finance er en vigtig komponent til hverdagen og fagfolk fra forskellige baggrunde og erfaringer vælger at forfølge en MBA i Finance. Programmerne omfatter centrale forretningsmæssige principper med finansiering af specifikke kompetencer. MBA Finance i Frankrig programmer tilbyder mange graders studiemuligheder. Professionelle med denne grad arbejde i et væld af sektorer, herunder offentlige og private virksomheder samt for profit og non-profit organisationer. Finance er afgørende for enhver virksomhed eller organisation og en MBA Finance i Frankrig, kan hjælpe dig til at blive meget salgbare og konkurrencedygtige i dag 's globale jobmarked.

MBA Finance i Frankrig programmer indarbejde den rige kultur i Frankrig med ekspertise i akademikere. Det giver studerende mulighed for at lære i Frankrig, en af ​​verdens største marked og et rige i finansielle muligheder. MBA Finance i Frankrig programmer underviser studerende fra en fransk, såvel som globalt perspektiv.

Hvis du ønsker at lære fra nogle af verdens 's bedste og har en unik læreproces, kan MBA Finance i Frankrig hjælper dig med at opfylde dine professionelle mål! Rul ned for at lære mere!

Læs mere

Filtre

  • MBA
  • Frankrig
  • Økonomi
  • Finans
Studieområde
  • Økonomi (14)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat