Keystone logo

5 MBA Programmer i Økonomi Finans i Canada for 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Canada
  • Økonomi
  • Finans
Studieområde
  • Økonomi (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

MBA Programmer i Økonomi Finans

MBA Finance i Canada programmer vil bidrage til at opfylde det voksende behov for kompetente fagfolk med de færdigheder og kundskaber er nødvendige i erhvervslivet og finansverdenen. Studerende, der forfølger et MBA Finance i Canada grad har et udvalg af studiemuligheder og specialer. Studerende kan studere de nye markeder, internationale finanser, valutakurser og meget mere. MBA Finance i Canada fagfolk er parat til at arbejde i private og offentlige sektor, samt profit og non-profit organisationer. Programmer kombinere kerneforretningen kurser en MBA med unikke finansiere relaterede specialiseringer.

Canada indeholder topscorende business skoler med store muligheder både inden for og uden for klasseværelset. Deltagere i MBA Finance i Canada, vil modtage undervisning fra nogle af verdens 's bedste fakultet og samtidig have mulighed for at forfølge finansiering praktikophold, stipendier og practicums.

MBA Finance i Canada programmer er flerdimensionelle og kan hjælpe dig med at nå dine professionelle mål. Søge yderligere oplysninger nedenfor for at lære, hvordan en MBA Finance i Canada program vil forberede dig til at være leder i dag 's finansielle arbejdsmarked!