Keystone logo

1 MBA Programmer i Handelsstudier Familievirksomhed 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Handelsstudier
 • Familievirksomhed
Studieområde
 • Handelsstudier (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular locations

  MBA Programmer i Handelsstudier Familievirksomhed

  En MBA i Family Business er skræddersyet til studerende, som har til hensigt at overtage familievirksomheden. Disse er ikke kun mor-og-pop butikker; mange multinationale selskaber er i det væsentlige familieejede virksomheder, og nogle af de spørgsmål, de står over er kvalitativt forskellige fra andre selskaber.

  Hvad er en MBA i Family Business? Det er en relativt ny kandidatgrad erkender, at familievirksomheder udgør en væsentlig del af erhvervslivet, og at de står over for unikke omstændigheder i en uforudsigelig global økonomi. Kurserne er designet til at hjælpe nystartede iværksættere holde trit med ændringerne i konkurrencen og organisation som en funktion af globalisering, liberalisering og privatisering. Evnen til at navigere usikre økonomiske farvande gjort urolig ved de komplekse dynamik iboende familieejede virksomheder er en nødvendighed for dem, der planlægger at arbejde i et sådant miljø.

  Værdien af ​​en Master of Business Administration er, at det fremmer iværksætterånden og udvikling af bedste praksis for familien business management. Dette indebærer at udforske business kontinuitet, generationsskifte, muligheder og fejlanalyse, regeringsførelse, nævn, skatter og finansiering. Et godt program bør give en god balance mellem teori og praksis, som giver eleverne mulighed for at anvende viden på praktiske måder.

  Omkostningerne ved at tjene denne kandidatuddannelse og programmet varighed varierer fra institution til institution, så interesserede studerende skal sætte lidt tid i omhyggeligt forsker potentielle skoler. Forudsætninger, omkostninger, pensum og tidsrammer er nogle af de vigtigste detaljer for at undersøge.

  Kandidater forfølger ledende eller ledende stillinger. Mange ønsker at slutte sig til familievirksomhed med et øje mod at antage roret, når tiden er inde.Endvidere denne kandidatgrad ofte parvis familievirksomhed med iværksætteri. Således nogle kandidater bruge dette program som et springbræt til at starte deres egen virksomhed eller kører en eksisterende små og mellemstore virksomheder. Hvorvidt familievirksomheden er stor eller lille, veletablerede eller lige er startet op, kandidater er bedre rustet til at hjælpe det holde op med konkurrencen.

  MBA i familievirksomheden programmer udbydes fra en række anerkendte institutioner på forskellige tidspunkter af året. Online-kurser nu gør det meget nemmere for studerende at forfølge en sådan grad. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.