Keystone logo

16 MBA Programmer i Ledelsesstudier Ledelsesprogrammer 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Ledelsesstudier
  • Ledelsesprogrammer
Studieområde
  • Ledelsesstudier (16)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MBA Programmer i Ledelsesstudier Ledelsesprogrammer

En Master of Business Administration kan åbne mange døre i en professionel karriere. Derfor vender mange personer tilbage til skolen for at få deres MBA-legitimationsoplysninger, selv efter at de har nået ledelsesniveauer med deres nuværende arbejdsgivere. Kandidater af MBA-programmer lærer færdigheder, der kan hæve deres karriere til nye niveauer.

Hvad er en MBA i Executive Programs? Denne grad er designet til at arbejde fagfolk, der ønsker at styrke deres erhvervsgrundlag og positionere sig for lederstillinger. Gennem kombinationen af ​​kursusarbejde og praktiske aktiviteter kan eleverne udvikle færdigheder, som de kan bruge straks i deres organisationer. Studerende kan forvente klasser til at dække avancerede principper i emner, der beskæftiger sig med ledelse, administration, økonomi og marketing.

MBA i Executive Programmer studerende er generelt velkendte i teknikkerne for business management. Men med de økonomiske, ledelsesmæssige og organisatoriske færdigheder, der er opnået under dette program, kan kandidater bedre styre deres personlige økonomi og blive ledere i deres samfund, samtidig med at de kan positionere sig som strategiske tænkere for deres organisationer.

Udgifterne til programmet afhænger af institutionen og de programmer, den tilbyder. Fremtidsstudenter skal sørge for at undersøge alle mulige muligheder forud for en endelig beslutning.

At tjene en MBA i Executive Programmer kan forberede eleverne til at lykkes i en række roller fra executive ledelse i store virksomheder til ledende stillinger inden for non-profit organisationer. Specifikt kan kandidater fra disse programmer ende i stillinger som økonomichef, operationschef, general manager og chief operating officer. Kandidater med denne grad kan have flere muligheder for øverste ledende stillinger og top lønninger.

MBA-programmer tilbydes rundt om i verden. Klasser kan være tilgængelige online og på campus, og afhængigt af din tidsplan, og du kan endda vælge et fuldtids- eller deltidsprogram. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.