Keystone logo

132 MBA Programmer i Handelsstudier Erhverv 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Handelsstudier
  • Erhverv
Studieområde
  • Handelsstudier (132)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MBA Programmer i Handelsstudier Erhverv

En Master of Business Administration (MBA) er en kandidatgrad et niveau op fra en bachelor business grad. De fleste MBA'er har et sæt kerneklasser, men du vælger at specialisere dig i et felt, mens du går videre gennem kurset. Mange universiteter kræver, at du tager GMAT eksamen for at kvalificere.

Hvad er en MBA i erhvervslivet? Det er en populær graduate-niveau grad, der fokuserer på mange aspekter af erhvervslivet. Som en MBA-studerende studerer du en række forskellige fagområder inden for erhvervslivet. Emner, du kan støde på, omfatter regnskab, økonomi, økonomi, marketing, ledelse, international forretnings- og forretningslovgivning. De fleste MBA i Business programmer giver studerende mulighed for at specialisere sig i et bestemt erhvervsområde ud over at gennemføre de grundlæggende kurser. En kandidatgrad i erhvervslivet er normalt god til at opnå en mere omfattende forståelse af alle de forskellige aspekter, der er involveret i erhvervslivet.

Business School opfordrer til samarbejde, som giver dig mulighed for at udvikle dine netværkskompetencer. Dette er fantastisk til at få mentorer, søger job og bygger faglige kontakter. Du kan også udvikle nye færdigheder og viden, som ledelse og intellektuel kreativitet, som kunne hjælpe med at fremme din karriere.

Mange forskellige faktorer har betydning for udgifterne til en uddannelse. Placering, programtype og deltagelsesstil kan alle påvirke MBA i erhvervsundervisning. Vælg et program, der passer til dine behov, og kontakt skolens adgangskontor for mere information om omkostninger og krav.

Kandidater fra erhvervsprogrammer kan være kvalificeret til at arbejde inden for en række områder: sundhedspleje, teknologi, finansielle tjenesteydelser eller føderale regering. Nogle populære job, som du måske vil kunne forfølge, er compliance officer, forretningsoperatør, økonomichef, læge og sundhedsvæsenet eller revisor. Disse er blot nogle få af de mulige karrieremuligheder, der findes, og mange kandidater finder ud af, at at holde en MBA i Business præsenterer mange muligheder.

En kandidatgrad i erhvervslivet tilbydes online gennem universiteter over hele verden. For at finde et MBA-program, der passer til dig, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.