Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 12 MBA Programmer i Energi 2024

12 MBA Programmer i Energi 2024

Oversigt

En MBA står for Master of Business Administration. Dette er en efteruddannelse grad tildelt personer, der forfølge en videregående uddannelse i business management.

Hvad er en MBA i energi? En Master of Business Administration i energi er et program designet til at uddanne elever om de voksende behov i den offentlige og private sektor for vedvarende samt ikke-vedvarende energiressourcer, såsom gas og olie. Læreplanen lægger stor vægt på at udvikle elevernes ekspertise i forvaltningen af ​​midler på tværs af flere sektorer inden for petroleumsindustrien og på at træne dem til at håndtere finansielle kriser i branchen med ro og professionalisme. Undersøgelser kan omfatte miljøledelse og revision, anvendt statistik, retlige rammer inden for olieindustrien, regnskabsføring, corporate finance, forskning og kvalitetsstyring.

Kandidater fra programmet har tendens til at besidde mange ønskelige færdigheder, herunder evner til at analysere komplekse situationer og udvikle omkostningseffektive og levedygtige løsninger. Derudover kan enkeltpersoner komme væk udstyret med de begreber, der er nødvendige for effektivt at håndtere økonomiske problemer inden for energisektoren. Hver af disse færdigheder kan tjene dem godt i enhver stilling, de forfølger.

Udgifterne til videregående uddannelse varierer meget og afhænger af en række faktorer, herunder programmets placering og studietid. Før de studerende tilmelder sig i et program, bør de gøre deres forskning.

Personer med en MBA i Energy er meget eftertragtede i disse dage og kan have mulighed for at blive overordnede bæredygtighedsledere, kemiske ingeniører, miljøingeniører, civilingeniører, naturvidenskabelige ledere, sundheds- og sikkerhedsingeniører og atmosfæriske og rumforskere. Fordi bæredygtighed er en tværfaglig videnskab, er der ingen karrierevej for denne grad, og derfor har kandidater mulighed for at udforske karriere i en række brancher.

Antallet af institutioner, der tilbyder denne grad vokser kun på grund af det stigende behov for bæredygtige ressourcer. Online kurser tilbyder fleksibilitet, og det er også en populær mulighed. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • MBA
  • Energistudier
  • Energi
Studieområde
  • Energistudier (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat