Keystone logo

20 MBA Programmer i Teknologi Datalogi Dataanalyse 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Teknologi
  • Datalogi
  • Dataanalyse
Studieområde
  • Teknologi (20)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MBA Programmer i Teknologi Datalogi Dataanalyse

En Master of Business Administration (MBA) grad giver de studerende kurser i finansiering, regnskab og markedsføring. Med fuld tid indskrivning, kan en MBA typisk være afsluttet inden for to år. Graden giver de studerende mulighed for at lære og finpudse forretningsstrategi.

Hvad er en MBA i dataanalyse? En MBA i dataanalyse vil hjælpe dig med at lære både data analyse færdigheder og business-færdigheder. Studerende vil lære om business intelligence, data analytics og informationsteknologi, herunder de nødvendige færdigheder til business proces analyse og prædiktiv modellering. Mange programmer lægge vægt på etiske principper, lederevner og globale markedspladser. Entrepreneurship, finansiering, international forretning og organisation udvikling er alle områder af undersøgelsen, der kan specialiseret i.

Færdiggørelse en MBA i dataanalyse vil give de studerende hands-on viden gennem praktiske forskning erfaringer.Disse vil kombinere med viden om forretningsmetoder, der vil give de studerende til at forbedre deres forretningsmæssige beslutninger og faglige kvalifikationer.

Omkostningerne ved at opnå en MBA varierer meget fra college til college og region til region. For at finde ud af mere om de omkostninger, der er forbundet med denne grad, kontakt skoler, der tilbyder programmer af interesse for dig.

Dada analytics er en in-demand felt, og en MBA i dataanalyse kan åbne mange muligheder. Dette felt giver medarbejderne mulighed for vækst og udvikling, mens du tjener komfortable lønninger. Top arbejdsgivere rundt om i verden er på udkig efter folk med de analytiske færdigheder til at hjælpe dem med at udnytte data. Populære stillingsbetegnelser omfatter business analytiker, systemer analytiker, business intelligence udvikler, data arkitekt og løsninger arkitekt. De færdigheder, der kræves for disse positioner omfatter data warehousing, dataanalyse, data management, business process og struktureret forespørgsel sprog.Alle disse færdigheder kan læres med en MBA i dataanalyse.

Denne grad tilbydes i en række lokale, internationale og online programmer. For at komme i gang med din grad, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.