Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 15 MBA Programmer i Cypern 2023

15 MBA Programmer i Cypern 2023

Oversigt

Universiteterne i Cypern er forpligtet til at opretholde internationale standarder for uddannelse af høj kvalitet. Ud over den fremragende uddannelse og top-notch fakultet, studerende at forfølge en MBA i Cypern vil drage fordel af et multikulturelt miljø, varieret studerende og ansatte, intellektuelt stimulerende atmosfære, varmt klima, gode strande, og aktive natteliv. Studerende fra hele verden har valgt at få deres MBA i Cypern.

MBA i Cypern programmer fremmer innovation i erhvervslivet og fremme kreativitet gennem udfordrende eleverne til at tænke kritisk og strategisk. Fakultetet letter anvendelsen af ​​business teorier til praksis i kurser, der fokuserer på emner som marketing, ledelse, regnskab, finans, og informationsteknologi. Ikke alene MBA i Cypern programmer giver de studerende et solidt forretningsgrundlag, men også fremme faglig udvikling.

Tag et kig gennem dine muligheder nedenfor og find de MBA i Cypern, som vil hjælpe dig med at nå dine personlige og professionelle mål!

Læs mere

Filtre

  • MBA
Studieområde
    Administrationsstudier Arkitektur Biovidenskab Byggeri Bæredygtighedsstudier Design
  • Energistudier
  • Handelsstudier
  • Fødevarestudier Humaniora
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat