Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 2 MBA Programmer i Corporate Social Responsibility - CSR 2024

2 MBA Programmer i Corporate Social Responsibility - CSR 2024

Oversigt

CSR, eller Corporate Social Responsibility, henviser til den disciplin af virksomheder og selskaber opfører sig på en socialt ansvarlig måde, i overensstemmelse med love, etik og internationale normer. Målene for CSR er at eliminere skade på samfund og miljø i processen med at drive forretning, og tilskynde virksomheder og selskaber til at bidrage positivt til samfundet. CSR er et voksende område og en MBA i CSR kan sætte de studerende på rette vej til en givende karriere.

Med en MBA i CSR, vil de studerende lære kerneforretningen fundamentals som marketing, ledelse, økonomi, IT og erhvervsret, og vil understrege deres undersøgelser af socialt ansvarlig virksomhed. Studerende af MBA i CSR-programmer vil blive innovative tænkere i CSR ved at undersøge sociale, etiske og miljømæssige spørgsmål, som virksomheder og selskaber skal administrere.Studerende at forfølge en MBA i CSR vil lære at tænke kritisk og strategisk om CSR problemstillinger og hvordan man reagerer på dem.

CSR er en givende men krævende arbejdsområde. Hvis du søger en karriere, hvor du kan gøre en forskel, så en MBA i CSR kan være den rigtige uddannelse for dig. Rul gennem indstillingerne nedenfor og find ud af!

Læs mere

Filtre

 • MBA
 • Handelsstudier
 • Corporate Social Responsibility - CSR
Studieområde
 • Handelsstudier (2)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat