Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 11 MBA Programmer i Bahrain 2023

11 MBA Programmer i Bahrain 2023

Oversigt

MBA-programmer i Bahrain tilbyde de studerende en uddannelse af høj kvalitet i en interessant region i verden, der er intellektuelt og kulturelt stimulerende. En MBA i Bahrain giver kandidater let adgang til Golfområdet, et knudepunkt for international business.

MBA i Bahrain programmer er intensive, integrativ og erfaringsbaseret, at give de studerende de nødvendige færdigheder for den praktiske anvendelse af business teori og metode til den virkelige verden forretningsmæssige problemstillinger. Studerende på MBA-programmer i Bahrain vil få en solid forståelse af det væsentlige i virksomheden og vil opgradere med den viden og de nødvendige færdigheder til at trives i den stadigt skiftende globale marked. MBA i Bahrain programmer giver de studerende at vælge en specialisering inden for områder som ledelse, marketing, international business, og finansiering, bliver undervist og vejledt af højt kvalificerede og respekterede fakultet.

Nå din uddannelse og faglige ambitioner med en MBA i Bahrain. Rul gennem indstillingerne nedenfor og find de MBA i Bahrain, der passer dine behov bedst!

Læs mere

Filtre

  • MBA
Studieområde
  • Administrationsstudier
  • Arkitektur Biovidenskab Byggeri Bæredygtighedsstudier Design Energistudier
  • Handelsstudier
  • Fødevarestudier Humaniora
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat