Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 15 MBA Programmer i Økonomi 2023

15 MBA Programmer i Økonomi 2023

Oversigt

Studerende, der forfølger en videregående uddannelse i erhvervsøkonomi udover kurser, der tilbydes i en typisk bachelorgrad, kan modtage en MBA. En cand.merc. of Business Administration indikerer at en person kan have avanceret viden i fokus som marketing, økonomi, regnskab og forretningsaktiviteter.

Hvad er en MBA i økonomi? En kandidatuddannelse i økonomi fokuserer på at træne individer til at udøve strategisk tænkning i vanskelige økonomiske og forretningsmæssige situationer, især som de vedrører kunden. Kurser har en tendens til at fokusere på at undervise eleverne til at optimere informationsforskning, analysere komplekse situationer, udvikle levedygtige løsninger, identificere legitime talentkilder og frembringe nyttig viden til taktisk beslutningstagning. På grund af øget turbulens mellem lande kan instruktører også vælge at fokusere på informationskrig og hvordan man kan lindre spændinger.

Kandidater fra programmet har en tendens til at have stærke analytiske evner, som kan tjene dem godt i både deres professionelle og forretningsmæssige liv. Mange har også gode problemløsende færdigheder samt en evne til at lette komplekse situationer. Hvert af disse træk kan være nyttigt på ethvert fagligt område.

Udgifterne til collegeundervisning varierer meget, så der er ingen reel måde at vide, hvor meget en MBA i økonomi kan koste en elev uden først at tale med en rådgiver. Af denne grund er det vigtigt, at en person gør sin forskning inden indskrivning.

Personer med en grad i økonomi er i høj grad efterspurgt i disse dage, og som sådan kan kandidater finde mulighed for at forfølge mange spændende karriereveje. Nogle eksempler på jobtitler omfatter politikanalytiker, økonom, budgetanalytiker, statistiker, statsøkonom, markedsforsker, konsulent, datavidenskabelig og professor. Enkeltpersoner kan finde succes i den offentlige sektor eller i akademiet.

Mange institutioner tilbyder en MBA i økonomi. Online kurser bliver stadig mere populære på grund af deres bekvemmelighed. Hvis du er klar til at starte din uddannelse, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • MBA
  • Økonomi
  • Økonomi
Studieområde
  • Økonomi (15)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat