Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 60 MBA Programmer i Økonomi i USA 2023

60 MBA Programmer i Økonomi i USA 2023

Oversigt

MBA (Master of Business Administration) rangerer blandt de mest prestigefyldte kvalifikationer. En MBA i økonomi i USA, er imidlertid ikke kun om at få en prestigefyldt titel. En MBA i økonomi i USA vil udstyre dig med nogle af de mest ønskede kvaliteter i den udøvende gren - innovation, beslutsomhed og globalt perspektiv. Desuden vil det udvide dine jobmuligheder i både den private og offentlige sektor.

Mens han studerede på nogle af verdens bedste universiteter, vil du få en praktisk, hands-on uddannelse, der fokuserer på global forretning og aktuelle økonomiske spørgsmål. Dine klasser vil omfatte kurser i økonometri, mikro-og makroøkonomi, international økonomi eller økonomistyring. Men du vil altid have mulighed for at specialisere sig i det felt, du finder mest tiltalende.

Hvis du ønsker at få en kompleks, prestigefyldt uddannelse og samtidig øge din karrieremuligheder, tøv ikke med at ansøge om en MBA i økonomi i USA! Kig på de forskellige muligheder nedenfor og kontakt din favorit skole allerede i dag!

Læs mere

Filtre

  • MBA
  • USA
  • Økonomi
Studieområde
  • Økonomi (60)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat