Keystone logo

4 mba Programmer i Handelsstudier Kunderelationer 2024

Filtre

Filtre

 • Handelsstudier
 • Kunderelationer
Studieområde
 • Handelsstudier (4)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  mba Programmer i Handelsstudier Kunderelationer

  Kunderelationer refererer til de strategier, virksomheder bruger til at kommunikere med og opretholde et positivt forhold til deres kunder. Målet med kunderelationer er at opbygge langsigtede relationer mellem virksomheden og dens kunder.

  En Customer Relations-grad vil give dig de færdigheder og den viden, der er nødvendig for at få succes i kundeservice og ledelsesroller. Du lærer at udvikle effektive kunderelationer og håndtere kundekontakt. Derudover vil du få en forståelse af forbrugeradfærd, marketingstrategier, public relations, kassedrift og meget mere.

  Med en grad i Customer Relations kan du forfølge en række forskellige karriereveje, såsom marketingchef eller kundeservicerepræsentant. Du kan også finde på at arbejde for offentlige myndigheder eller non-profit organisationer, hvor dine færdigheder kan omsættes i praksis ved at hjælpe andre. Uanset hvor du ender med at arbejde efter endt uddannelse, vil det at have en grad i Customer Relations give dig de nødvendige værktøjer til at få succes i enhver kundevendt rolle.