Keystone logo
© ZEBS
Zurich Elite Business School

Zurich Elite Business School

Zurich Elite Business School

Introduktion

ZEBS-filosofi

De første former for erhvervsuddannelse var teoretiske seminarer. De amerikanske business schools var de første institutioner, der indarbejdede casestudier i deres læseplaner og dermed forbandt managementuddannelsen med det virkelige erhvervsliv. Den amerikanske model med casestudier er blevet overtaget af stort set alle business schools i hele verden.

I deres MBA-programmer er handelsskolerne imidlertid ikke i stand til at opnå en direkte anvendelse af den erhvervede viden i virksomhederne. Der er en mur mellem handelsskoler og virksomheder. Tværtimod river Zurich Elite Business School denne mur ned og forbinder sit program med virksomheder. Derudover tilbyder ZEBS unik personlig coaching. Omhyggeligt udvalgte coaches med omfattende professionel og personlig baggrund ledsager eleverne gennem hele programmet. Deres råd og indsigt hjælper de studerende med at udfolde deres faglige potentiale og udvikle deres personlighed ud fra deres egne mål og behov.

Kort sagt står ZEBS for personliggørelse af erhvervsuddannelser.

ZEBS Vision

Vores vision er at blive den mest praktiske og anvendte handelsskole på verdensplan, der tilbyder en meget skræddersyet erhvervsuddannelse. Vi har også til formål at blive den første business school på verdensplan, som formår at lukke kløften mellem den akademiske verden og industrien via industri-relateret erhvervsuddannelse og On-the-Job samt Off-the-Job real-world og job-relaterede kompetenceudviklingsprogrammer.

ZEBS' missionserklæring

Zurich Elite Business School (ZEBS), en verdensledende Management Boutique med base i Zürich, Schweiz, er forpligtet til at levere skræddersyet og innovativ erhvervsuddannelse i verdensklasse for at hjælpe studerende med at opnå topkvalitet i deres akademiske og professionelle karriere og virksomheder med at udvikle og styrke deres værdifulde aktiv: mennesker.

Vores mål er også at fokusere på underrepræsenterede studerende fra mange forskellige baggrunde, som ikke har råd til de almindelige høje undervisningsgebyrer, og give dem adgang til uddannelse af høj kvalitet uanset deres formue, etniske oprindelse, race og uddannelsesstatus.

Vi tilbyder vores studerende og virksomhedskunder stærkt individualiserede og innovative forretningsprogrammer og stræber efter at sikre, at virksomheder opnår innovation, værdiforøgelse og dermed bæredygtige konkurrencefordele gennem vores skræddersyede programmer og tjenester.

Zurich Elite Business School tilbyder schweiziske verdensklasse, internationalt akkrediterede bachelor-, MBA/ExecMBA, og DBA/Ph.D. grader og stærkt tilpassede Executive Corporate Programs. ZEBS, der også er kendt for at være en af de mest praktiske og anvendte handelsskoler i Europa med et stærkt fokus på industrielle partnerskaber inden for den schweiziske, tyske og østrigske industri, blev for nylig rangeret som nummer 4 blandt de 25 bedste handelsskoler i Europa.

ZEBS har haft stor succes med at skaffe kandidater til europæiske topvirksomheder. 95 % af ZEBS-uddannede får et job direkte efter deres eksamen fra ZEBS (top 20 på verdensplan). I gennemsnit får de 4-5 jobtilbud i forskellige industrisektorer efter endt uddannelse eller har haft succes med at opbygge deres egne nystartede virksomheder.

ZEBS søger at uddanne og fremme et globalt fællesskab, hvis kerneværdier ikke blot gør det lettere at opnå fremragende resultater i erhvervslivet, men også i etiske forretningsmetoder. Vores mål er således at forbedre de økonomiske og levevilkår for forskellige befolkningsgrupper rundt om i verden ved at lede erhvervslivet og offentlige ledere til at identificere og gennemføre innovative idéer til at skabe bredt baseret velstand.

Centrale værdier

 • Excellence
 • Professionalisme
 • Retfærdighed
 • Respekt
 • Tillid
 • Beskedenhed
 • Anstændighed
 • Kreativitet
 • Effektivitet
 • Fleksibilitet

Placeringer

Placeringer
 • Zürich

  Europaallee,41, 8004, Zürich

  • Zürich

   Europaallee,41, 8004, Zürich

   Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål