Keystone logo
Al Yamamah University

Al Yamamah University

Al Yamamah University

Introduktion

Om YU

Al Yamamah University (YU) blev etableret i maj 2001 som enkelt kollegium af Al-Khudair familien. Dette markerede deres andet store bidrag til uddannelse i Saudi-Arabien, efter at have været banebrydende for etablering af de første private skoler i Riyadh i 1957. Autoriseret som en institution for videregående uddannelse af Ministeriet for Videregående Uddannelser, åbnede Al Yamamah College dørene til mandlige studerende i september 2004 og til kvindelige studerende i september 2006. I 2008 depotbanken af ​​de to hellige moskeer, kong Abdullah bin Abdulaziz Al Saud, må Allah beskytte ham, udstedte en kongelig anordning om godkendelse af forhøjelse af Al Yamamah College til universitetsstatus, at kulminationen på otte års planlægning og hårdt arbejde at etablere en karakteristisk, moderne Saudi uddannelsesinstitution, der giver både bachelor og postgraduate uddannelse. Siden starten, har universitetet etableret sig i spidsen for konkurrencen mellem private højere læreanstalter i kongeriget bruger engelsk som et medium for instruktion.

Al-Yamamah University ligger nord for Riyadh, på Al-Qassim Highway, og dækker et område på 160.000 kvadratmeter. Den blev designet i overensstemmelse med de nyeste standarder for uddannelsesinstitutioner. Mændenes campus består af den centrale akademiske bygning, grand auditorium, hovedbibliotek, elevernes lounge, sportsklub og en moské. Hertil kommer, fra starten, Al-Yamamah Universitet har været forpligtet til at give kvindelige studerende med uddannelsesmuligheder, der forbereder dem for deres afgørende rolle i det spirende Saudi arbejdsmarked. Kvindernes campus er frugten af ​​denne forpligtelse, med en state-of-the-art campus med moderne faciliteter - både akademisk og rekreative - der er fuldt svarer til dem nydes på mændenes campus. Bygget til en samlet pris på 300 millioner Saudi Riyals (ca. US $ 80 millioner), universitetets ultramoderne campus giver state-of-the-art faciliteter og innovative instruktions design og læseplaner, der tilbydes af fakultetet fra hele verden.

Siden starten, har Al Yamamah College (nu Al Yamamah University) indså den centrale rolle, det engelske sprog spiller i dagens verden af ​​erhvervslivet, viden og teknologi og har taget en strategisk beslutning om at tilbyde sine programmer på engelsk. Med det i tankerne, YU startede et langsigtet partnerskab med de USA-baserede Interlink Language Centers for at give det engelske sprog forberedelse program for Al Yamamah studerende. Efter projektbaserede, studerende centreret tilgang og med en højt kvalificeret lærerstab, har Saudi Interlink Language Centers (SILC) været at give den Retning engelsk program siden 2004 at udstyre de studerende med det engelske sprog og andre akademiske færdigheder, de behøver for at lykkes i den akademiske kontekst på YU og videre.

Al Yamamah University tilbyder bachelor-og kandidatuddannelser i tre gymnasier: College of Business Administration (COBA), College of Computer & Information Systems (CCIS) og Ingeniørhøjskolen og arkitektur (CEA).

Mission Statement

Al Yamamah University giver akademisk undervisning og faglig uddannelse af højeste standard, der bibringe de studerende en livslang dedikation til læring og selvudvikling, samtidig med at de stigende generationer til at forme en fremtid præget af positive sociale og økonomiske fremskridt

Vision

Al Yamamah Universitet stræber efter at blive den førende Saudi uddannelsesinstitution kendt for sin effektiv forberedelse af kreative og igangsættende fagfolk, der er konsekvent i høj efterspørgsel af førende organisationer offentlige og den private sektor.

University Værdier

Trofasthed til vores religiøse, etiske og kulturelle arv Støtte og fremme af videnskabelig forskning Kreativitet, innovation og en forpligtelse til excellence Professionalisme og dedikation til løbende forbedring Troværdighed og teamwork Gennemsigtighed

University Kendetegn

En institution for videregående uddannelse præget af intellektuel stringens og engageret til en udvidelse af viden, der tilbyder programmer instruktion og praktisk uddannelse i faglige discipliner kritisk behov Engelsk som undervisningssprog giver bedre adgang til globale viden kilder samtidig udvikle efterspurgte kommunikationsevner og meget omsættelige faglighed Al Yamamah University udvikler aktivt og beriger partnerskaber med førende uddannelses- og forskningsinstitutioner for at fremme fakultet og studenterudveksling og overførsel af viden og ekspertise Forpligtet til opfyldelse af de nationale, regionale og internationale standarder for kvalitet som det fremgår af institutionelle og specialiseret program akkreditering Arbejder for at etablere tætte bånd med centrale repræsentanter fra industrien og servicesektoren for at identificere og reagere på deres nye behov Søger at rekruttere højt kvalificeret international fakultet og medarbejdere med akademiske akkreditiver fra anerkendte førende institutioner for videregående uddannelse Vi udsætter vores programmer og læseplaner for løbende revision, der sikrer, at de afspejler den aktuelle stade i deres forskellige discipliner og samtidig være klar til at udvide læseplaner eller udvikle nye programmer på bachelor-og kandidatniveau niveauer som reaktion på community behov Omfattende anvendelse af kvalitetsstandarder og principper på alle områder Fremme videnskabelig forskning med særlig ansøgning til fællesskabet udviklingsbehov

Placeringer

  • Riyadh

    P.O. Box 45180 , 11512, Riyadh

    Spørgsmål