Keystone logo
York St John University Master of Business Administration (MBA)
York St John University

Master of Business Administration (MBA)

York, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 12.500 / per year *

På campus

* Storbritannien og EU 2020-21 på fuld tid: £ 12.500, deltid: £ 6.250 om året; International 2020-21: 15.000 £

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Tag dine færdigheder inden for erhvervslivet til næste niveau med en internationalt anerkendt og højt anerkendt pris.

Dette kursus er til ledere, der ønsker at hæve deres karriere, eller dem, der stræber efter lederroller i fremtiden. York Business School MBA udvikler din kritiske forståelse af problemerne omkring forretning og ledelse og forbedrer din evne til at maksimere individuelt og organisatorisk potentiale.

Nøgle Fakta

 • Placering - York campus
 • Varighed - 1 år på fuld tid, 2 år på deltid
 • Startdato - september 2020
 • Skole - York Business School

Kursusoversigt

Master of Business Administration ved York Business School giver dig mulighed for at udvikle en integreret og kritisk bevidst forståelse af ledelse i sammenhæng med moderne forretningsspørgsmål.

Et karakteristisk element i MBA-programmet er muligheden for at få professionel akkreditering fra Chartered Management Institute (CMI) sammen med den akademiske pris.

Dette program:

 • Gør det muligt for dig at udvikle en sund forståelse af de færdigheder, der er nødvendige for at påtage sig roller i forskellige organisationer.
 • Understøtter udvikling af internationale marketingfærdigheder.
 • Bruger vurderingsmetoder, der afspejler organisationsbaserede aktiviteter.
 • Giver en understøttende platform til kritisk reflektion gennem anvendelse af akademiske teorier til reelle arbejdssituationer.
 • Involverer deltagelse i aktive og støttende fora, der trækker på praktisk ekspertise.
 • Vil give dig fremragende personlig og akademisk støtte, herunder en akademisk tutor til at støtte dig gennem hele programmet.

Kursusstruktur

Niveau 1

moduler

 • Dynamiske perspektiver på bæredygtig forretning, kreditter: 20, obligatorisk modul, semester 1
  • Dette modul har til formål at dække en række moderne forretningsspørgsmål og bekymringer. Den gennemgår også forholdet mellem forretning og samfund. Du vil forstå, hvordan begrebet bæredygtighed fremmer en holistisk forandringsproces og hvordan virksomheder kan handle mere ansvarligt overfor samfundet, samfundet og det globale miljø. Du lærer, hvordan du anvender de koncepter, der er undervist på forretningsstyringsaktiviteter, for at forbedre konkurrencefordel. Der lægges også vægt på de igangværende debatter blandt praktikere og akademikere og bemærker, at 'bæredygtig forretning' udvikler sig, ikke statisk.
 • Førende innovation og kulturel forandring, kreditter: 20, obligatorisk modul, semester 1
 • Innovation og forandring er væsentlige spørgsmål for organisationer. I den private sektor er innovation en nøglefaktor i konkurrenceevnen. I de offentlige og ikke-for-profit-sektorer kan innovation rekonfigurere tjenester og processer for at imødekomme kundernes behov mere effektivt. I organisationer af alle slags skal ledere og fagfolk være i stand til at lede og styre forandringer. Du vil kritisk evaluere teorier om processer til innovation og forandring i organisationer.
 • Forretningsudvikling og værdiskabelse, kreditter: 20, obligatorisk modul, semester 1
 • Dette modul udforsker anvendelsen af ledelsesprocesser til udvikling og definition af et nyt forretningskoncept. Dette inkluderer markedsanalyse, konkurrentpræstationsanalyse og rollen som due diligence. Du vil kritisk undersøge processen for at foretage strategiske valg og udforske og analysere forskellige tilgange og teknikker, der bruges i strategisk forretnings- og serviceplanlægning. Du vil også udvikle en forståelse af formålet og procedurerne involveret i planlægningsprocessen og lære at planlægge og udføre en forretningsplan.
 • Global forretningsstrategi, kreditter: 20, obligatorisk modul, semester 2
 • Dette modul introducerer dig til centrale internationale forretningsteorier og koncepter. Den betragter den strategiske rolle, som transnationale firmaer (TNC'er) spiller som de primære bevægelser og udformere af det globale økonomiske system. Du får en forståelse af de vigtigste institutionelle og organisatoriske makrostrukturer i den globale økonomi, statens rolle, internationale organisationer og regionale handelsblokke i udformningen af international forretning. Du vil også overveje indvirkningen af de forskellige nationale forretningssystemer på fast strategi.
 • Regnskab og økonomi til beslutningstagning, kreditter: 20, obligatorisk modul, semester 2
 • På dette modul vil du udvikle en forståelse af teorien og praksis i forbindelse med de vigtigste aspekter af økonomi- og ledelsesregnskab. Du vil udforske principperne for økonomisk regnskab og fortolkning af konti. Dette vil involvere en introduktion til ledelsesregnskab, herunder principperne for omkostningsregnskab og kort / langvarig beslutningstagning.
 • Marketing og dataanalyse, kreditter: 20, obligatorisk modul, semester 2
 • På dette modul bygger du dine kognitive færdigheder og computertænkning. Du vil også overveje relevansen af disse færdigheder for forretningskoncepter, kritisk evaluering og faglige overvejelser. Du vil udvikle en dyb forståelse af dataens betydning og betydning. Det er også en mulighed for at undersøge dataanalytisk teknik med hensyn til problemløsning, forudsigelse og beslutningstagning i en forretningsmæssig sammenhæng.
 • Capstone-projekt, studiepoeng: 60, obligatorisk modul, semester 3
 • Capstone-projektet er din mulighed for at vælge, definere, forske, analysere, udvikle løsninger og nå evidensbaserede konklusioner om et spørgsmål, der er relevant for din undersøgelse gennem et uafhængigt forskningsprojekt. Du kan vælge en helt akademisk mulighed eller en anvendt forretningskonsulentindstilling.

Undervisning og vurdering

Moduler leveres ved hjælp af en række undervisnings-, lærings- og vurderingsstrategier, inklusive forelæsninger, seminarer, tutorials, workshops og global caféstil læringsaktiviteter. Hvert modul har et virtuelt læringsmiljø (VLE), hvor du og andre studerende vil blive involveret i online debat og samarbejdsmetoder til læring.

Der bruges en række vurderingsværktøjer, herunder præsentationer, kritiske essays, porteføljer, reflekterende tidsskrifter og case study-arbejde. Hver modulærvejleder giver muligheder for formativ evaluering af feedback til at informere dit arbejde inden indsendelse. Du vil modtage detaljeret feedback om vurdering for at hjælpe dig med at udvikle og løbende forbedre din præstation. Der gives rådgivning i relation til udvikling, yderligere forskningsområder og vejledning i, hvordan du forbedrer din fagkendskab.

Nogle deltagere har måske ikke været engageret i formel uddannelse i nogen tid og måske har de aldrig studeret forretning på postgraduate niveau. Støtte med studiefærdigheder, konventioner om akademisk analyse og skrivning vil være tilgængelig.

På York Business School har vi en unik række understøttelsesmekanismer, der er klar til at hjælpe med at fremme og støtte læring, herunder:

 • En dedikeret akademisk skriftlærer, som du kan møde en-til-en for at udvikle dine kritiske og akademiske skrivefærdigheder.
 • En direktør for studerendes engagement, der overvåger læring og udvikling og tilbyder pastoral pleje og støtte.
 • Små klassestørrelser - seminarer er begrænset til højst 25 studerende.

Adgangskrav

Mindste adgangskrav

 • 2: 2: Undergraduate degree fra en britisk eller NARIC børsnoteret institution
 • Erfaring: Aktuel eller nylig arbejdserfaring i en beslægtet disciplin

kvalifikationer

 • Adgang til denne kandidatgrad kræver mindst en 2: 2 bachelor honours degree i en beslægtet disciplin fra en britisk eller NARIC børsnoteret institution.
 • Hvis din æresgrad ikke er i en beslægtet disciplin, men du kan demonstrere omfattende erhvervserfaring i emnet, vil din ansøgning blive behandlet.
 • Hvis du er en international studerende, skal du demonstrere erfaring eller kvalifikationer svarende til dem ovenfor.
 • Hvis dit første sprog ikke er engelsk, skal du vise bevis for engelsksprogskompetence på IELTS-niveau 6.0 eller tilsvarende (uden færdigheder under 5.5).

Erfaring

 • Tilmelding til denne kandidatgrad kræver, at du demonstrerer aktuelle eller nyere erhvervserfaring. Dette giver dig mulighed for fuldt ud at deltage i kurset.

APEL-politik

 • Hvis du ikke kan opfylde disse minimumskrav, kan det være muligt at tage højde for bevis for akkreditering af forudgående erfaring (APEL) som en alternativ metode til at opfylde programmets adgangskrav. I et sådant tilfælde kan passende referencer og ansættelsesregistre fremlægges til støtte for ansøgerens sag om optagelse.

Gebyrer og finansiering

UK & EU 2020 - 21

Studieafgiften for adgang til 2020 til dette postgraduate kursus er £ 12.500 for fuldtidsstuderende i UK / EU, Jersey, Guernsey og Isle of Man.

For studerende i UK / EU, Jersey, Guernsey og Isle of Man, der studerer deltid, er studieafgiften for 2020-adgang til dette postgraduate kursus £ 6.250 pr. År.

Postgraduate lån er tilgængelige for at hjælpe dig med at betale for din kandidatuddannelse. Find ud af mere om muligheder for finansiering efter postgraduate.

International (ikke-EU) 2020 - 21

Studieafgiften for adgang til 2020 til dette postgraduate kursus er £ 15.000 for internationale studerende.

På grund af indvandringslovgivningen skal internationale studerende på et Tier 4-visum studere på fuld tid. For mere information om visumkrav og kortvarige studievisum, kan du besøge siderne med internationale visa og indvandring.

Alumni-stipendier

Hvis du fortsætter med at studere direkte efter studiet på bachelor-niveau hos os, tilbyder vi en reduktion i gebyrer afhængigt af klassificeringen af graden, du opnår.

Hvis du studerer en kandidatgrad ved York St John University i år, kunne du være berettiget til:

 • En 50% reduktion i kursusgebyrer, hvis du opnår en 1.
 • En reduktion på 35%, hvis du opnår en 2: 1
 • En reduktion på 20%, hvis du opnår en 2: 2

Disse reduktioner gælder for alle York- og London-baserede underviste MA-, MBA-, MSc- og MRes-kurser, undtagen for fysioterapi (præregistrering) MSc, ergoterapi (pre-registrering) MSc og alle PCGE-kurser.

Alle York St John University er berettigede til en 10% reduktion af deres postgraduate kursusgebyrer uanset hvornår du er uddannet. 10% alumni-rabat vil ikke blive tilføjet oven på disse reduktioner.

Kursusrelaterede omkostninger

Mens du studerer til din grad, kan der være ekstra omkostninger i forbindelse med dit kursus. Dette kan omfatte køb af personligt udstyr og papirvarer, bøger og valgfri feltudflugter.

Karrieremuligheder

Vores personale og studerende er ambitiøse. Vi arbejder sammen om at udvikle elever som kreative-tænkende globale borgere, der er udstyret til at sikre højtuddannet beskæftigelse. Vi er stolte over at være blandt de 25 bedste universiteter i landet til beskæftigelse. (DLHE 2017)

På York Business School var antallet af kandidater i beskæftigelse eller yderligere studier seks måneder efter uddannelsen i 2017 94,8%, og dette er steget hvert år i de sidste to år. Kandidater i professionelle eller ledelsesmæssige job eller yderligere studier var 67,5%, og dette er også steget.

Innovative, specialiserede moduler som Data Analytics og Blockchain giver dig de brancheeklare, overførbare færdigheder, der er nødvendige for en konkurrencefordel på markedet.

Programmet giver dig mulighed for at forbedre din evne til at arbejde i forskellige grupper og teams og forbedre dine projektstyrings- og beslutningsprocesser, hvilket er afgørende, når du er førende inden for erhvervslivet.

Du kan overveje at starte din egen virksomhed. De ledelses- og forhandlingsevner, du udvikler i løbet af din MSc, såvel som dine kontakter og viden, vil sætte dig i en fantastisk position til at tage dette spring. Vores dedikerede opstartprogram Grad2Director er tilgængelig sammen med dette program. Dette giver dig mulighed for at arbejde sammen med vores specialteam og ansøge om finansieringsmuligheder for at starte din egen virksomhed. Grad2Freelancer-programmet er også tilgængeligt for dem, der ønsker at arbejde på freelance eller konsulentbasis.

Kurset kan også føre dig til at gennemføre yderligere postgraduate studier gennem en MPhil eller ph.d.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Berlin Fuldtid MBA
  • Berlin, Tyskland
 • MBA (Master of Business Administration)
  • Vienna, Østrig
 • The ALBA MBA
  • Athens, Grækenland