Keystone logo
© Eric Masi
Wright Graduate University

Wright Graduate University

Wright Graduate University

Introduktion

Hos Wright Graduate University betyder personlig læring ikke kun små klasser: du oplever en integreret tilgang til uddannelse, der lader dig anvende dine studier på dine mest presserende udfordringer og optjene kredit, mens du leder dit liv og din virksomhed.

Vi mener, at en pragmatisk uddannelse er mere værdifuld end en prestigefyldt - og nyere forskning bekræfter dette. Hvis du vil investere i en grad eller et certifikat, bør det gøre mere end at markere et felt for at give dig en legitimation. Den bør adressere de færdigheder, der gør forskellen mellem gennemsnitlige og stjernepræstationer, og mellem kortsigtede gevinster og bæredygtige resultater.

Hos Wright oplever du det, du studerer, og modtager coaching til at anvende metoderne til din egen udvikling, hvilket gør dig til en autentisk guide til dem, du leder og coacher. Wright-tilgangen giver dig praktiske daglige udfordringer, som du kan implementere overalt i din karriere og dit liv.

Wright-fakultetet er akademikere - virksomhedsejere, konsulenter, iværksættere og coaches - som har samlet de mest effektive læringsmetoder fra deres tredive års forskning og ledelsesudviklingspraksis med højtydende.

Hvert program har en kerneplan for transformationsledelse, der giver dig praktiske erfaringer med personligt lederskab (selvbevidsthed og udvikling), en-til-en ledelse (coaching) og gruppefacilitering og træning fra dag ét af dit program.

Denne tværfaglige tilgang dykker dybt ned i både ny og historisk forskning inden for business, filosofi, psykologi, pædagogisk metodologi og neurovidenskab, og giver dig værktøjerne til at forstå, hvad der universelt driver og motiverer mennesker.

Hvis du er klar til at udfordre dig selv til at opdage nye måder at tænke og arbejde på i dit liv og din karriere hver dag for at udnytte dit potentiale i din karriere, dine relationer og de drømme og mål, der betyder mest for dig, er Wright Graduate University den rigtige uddannelse til dig.

Om os

Wright Graduate University blev etableret i 2006 af Drs. Bob Wright, Judith Wright og Michael Zwell, for at tilbyde kandidatgrader inden for de nye områder inden for ledelse og coaching. Dette institut for videregående uddannelse tilbyder fremtidige ledere og ledere værktøjerne til at udvikle lederevner for at opmuntre, støtte, motivere og inspirere deres medarbejdere og kolleger, skabe positiv forandring og succes i organisationer og virksomheder.

Wright Graduate University (WGU) er forpligtet til de højeste standarder for akademisk ekspertise og værdier, hvor de studerendes oplevelse er positiv, personlig og støttende. Fordi WGU giver adgang til en bred vifte af programmer og klasser, har vi fået et ry for ekspertise, opdagelse og viden. WGU's brede vifte af klasser i lærd-praktiserende uddannelser er kendt for at fokusere på de unikke uddannelsesmæssige og faglige udviklingsbehov hos voksne studerende. Voksne i arbejde fra hele landet opnår deres akademiske mål, mens de afbalancerer kravene til fuldtidsjob, familie- og samfundsansvar. Kandidater kan anvende deres uddannelse til deres job og erhverv, mens de lærer på WGUs innovative virtuelle teknologisystem.

WGU er stolt af at gøre videregående og professionel uddannelse tilgængelig for alle med en række innovative, mangfoldige og stringente kursustilbud, der vil udfordre, inspirere og motivere studerende til at nå deres mål om en ny begyndelse, en videregående uddannelse og endda en ny karrierevej. Wright Graduate University er et positivt skridt i den rigtige retning. Den røde tråd i alle WGU's kursusudbud og certifikater er: "Uddannelse som den skal være."

Indlæggelser

Adgangskrav

  • Ansøg online: Udfyld vores online ansøgning. Der er intet gebyr at anvende.
  • Den prioriterede ansøgningsfrist for næste undervisningsstart er den 11. januar 2023. Vi anbefaler på det kraftigste at overholde denne frist, da studerendes tjenester såsom økonomisk støttepakke kan kræve to ugers behandling.
  • Målsætninger: Skriv og indsend to 600-ords objektive erklæringer relateret til din uddannelse. Essay-instruktionerne kan fås hos en optagelsesrepræsentant.
  • Udskrifter: Anmod om en officiel udskrift, der dokumenterer modtagelse af en bachelorgrad fra et akkrediteret college eller universitet. Dette udskrift skal modtages inden udgangen af de første tredive dage efter starten af din første periode.
  • Internationale udskrifter: Ansøgere med grader fra en institution uden for USA skal have disse udskrifter vurderet for gradsækvivalens til en akkrediteret amerikansk grad eller skole.
  • Engelsksproget test: Ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk, skal demonstrere kompetence i skriftlig og mundtlig engelsk, hvilket fremgår af en score på mindst 60 på den papirbaserede TOEFL-eksamen, 71 på den internetbaserede TOEFL-eksamen eller en bestået score på en anerkendt international tilsvarende eksamen. Hvis ansøgeren har opnået en grad fra en passende akkrediteret institution, hvor engelsk er det primære undervisningssprog, er han eller hun undtaget fra testkravet.

Placeringer

  • Elkhorn

    County Highway H,7698, 53121, Elkhorn

Programmer

Spørgsmål