Keystone logo
Westford University College MBA i kvalitetsstyring
Westford University College

MBA i kvalitetsstyring

12 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per year

Fjernundervisning, På campus

Introduktion

Om programmet

Målet med CIQ-UCAM Dual Certification MBA-programmet er at hjælpe de studerende med at opnå et certifikat fra to berømte organer og yderligere hjælpe dem med at tilegne sig viden og færdigheder inden for ledelse, forandringsledelse, ledelsesregnskab, økonomi og personaleledelse.

Målet med CIQ-UCAM Dual Certification MBA-programmet er at hjælpe de studerende med at opnå et certifikat fra to berømte organer og yderligere hjælpe dem med at tilegne sig viden og færdigheder inden for ledelse, forandringsledelse, ledelsesregnskab, økonomi og personaleledelse.

Det er designet til at hjælpe de studerende med at få yderligere kompetencer inden for rådgivning, iværksætteri, beslutningsproces og design og ledelse af forretningsdrift. Programmet er rettet mod fagfolk inden for teknik, jura, forretningsadministration, liberal arts, uddannelse og generel ledelsesbaggrund, hvis mål er at opnå en international MBA fra et velrenommeret universitet.

152833_pexels-photo-3182812.jpeg

UCAM - CIQ Dual Certification Program

MBA-programmet med dobbelt certificering i Westford vil blive lettet af et berømt fakultet med årtiers erfaring inden for domænet. I løbet af programmet vil de studerende blive udsat for branchespecifikke casestudier, forretningssimuleringer og extempore. Alle studerende, der er tilmeldt MBA-programmet, har adgang til Westfords e-bibliotek, der indeholder 1000'ere tidsskrifter og bøger. Efter afslutningen af programmet har den studerende mulighed for at deltage i universitetssamlingen på campus i UCAM, Murcia, Spanien

Om UCAM - katolske universitet i Murcia

UCAM er et universitet med ekspertise baseret i Murcia, Spanien. UCAM startede i 1995 og har en aktiv studenterbase på 21.000 elever og har et akademisk personale på mere end 1000. MBA i International Business-programmet ved UCAM, Murcia, Spanien er akkrediteret af ANECA, og universitetet er medlem af ENQA, Universia og EUA. UCAM har et strategisk partnerskabsnetværk med mere end 300 universiteter, herunder Stanford, National University of Singapore og National Technological University. UCAM har et strategisk partnerskab med branchens ledere, herunder Coca Cola, Microsoft, Soft og SAP. Betragtes som universitetet for sport, UCAM har mere end 20 olympiader som sine alumner.

Programstruktur

Del A

Postgraduate Extended Diploma in Quality Management - Tildelt af Cambridge International Qualifications (CIQ), UK

Del A består af seks moduler, hvoraf fire moduler er kernen, mens to er specialiserede moduler. De seks moduler leveres over en periode på seks måneder. Alle elever, der gennemfører del A, opnår 40 ECTS, hvilket svarer til 120 UK-point.

  • International Human Resource Management
  • Operations Management
  • Strategisk Change Management
  • Strategisk ledelse og ledelse
  • Strategisk kvalitetsstyring og drift
  • Total kvalitetsstyring

Del B

Del B består af et obligatorisk modul og speciale. Det har en varighed på 6 måneder, og alle elever, der gennemfører del A og del B, tildeles en MBA-grad i sundhedsadministration fra UCAM Spanien og opnår 60 ECTS (European Credit Transfer System), hvilket svarer til 180 britiske kreditter.

  • Socioøkonomisk & amp; Juridisk miljø
  • Afsluttende afhandling

Læreplan

Programresultat

Ideelle studerende

Om skolen

Spørgsmål