Keystone logo
Whitefield Business School

Whitefield Business School

Whitefield Business School

Introduktion

Whitefield Business School ( WBS ), der ligger i Mauritius, er vokset i løbet af de sidste par år til at positionere sig som en af de velrenommerede private videregående uddannelsesudbydere i landet. Med over 250 studerende fra 7 lande er WBS langsomt vokset til at blive et brand, der er synonymt med kvalitet og overkommelig international uddannelse. Institutionen er tilknyttet det prestigefyldte Lincoln University fra Malaysia, som er rangeret blandt de 35 bedste universiteter i verden for kvalitetsuddannelse af Times Higher Education. WBS tilbyder også international britisk uddannelse gennem NCC Education, som oprindeligt blev etableret af den britiske regering og har produceret over 1 million alumner indtil videre. Vores kvalifikationer er anerkendt i over 40 lande over hele verden, og de udbudte kurser spænder fra grundniveau, diplom, bachelorgrad, op til kandidatniveau. Studerende, der afslutter deres uddannelse gennem WBS , vil opnå en internationalt anerkendt kvalifikation fra Lincoln University - vores akkrediterede partneruniversitet. Udenlandske studerende kan også arbejde deltid, mens de studerer i Mauritius og kan nyde op til 3 års efteruddannelsesarbejdstilladelse gennem YPOP-ordningen. Det skal bemærkes, at transport også er gratis for studerende i Mauritius. Udbudte kurser på WBS 1. MBA i Business Administration (MBA General) 2. MBA i Global Business 3. MBA i Hospitality Management 4. Bachelor (Hons) In Business Administration 5. Bachelor (Hons) i Hospitality Management 6. Bachelor of Computer Science (Hons) (netværksteknologi og cybersikkerhed) Studerende på WBS instrueres i kritisk ræsonnement, problemløsning, teamwork og kommunikationsevner. Vi har anlagt en helhedsorienteret tilgang til elevernes udvikling, så en elev vokser og udvikler sig som en person, der værdsætter mangfoldighed, dyrker en følelse af samfundsansvar og bliver velforberedt til at nå livets mål.

Det unikke uddannelsessystem på Whitefield Business School

Hos WBS har vi udviklet en 3-trins tilgang til uddannelse for at udvikle et sundt, velafrundet, selvsikkert og retskaffent individ med kreative og kritiske tænkningsevner, der er yderst i stand til at møde livets udfordringer.

Trin 1: Vores leveringsstrategi

Folk har set adskillige sportsspil, hvilket gør dem gode til at diskutere og fortolke spillet. Hvad hvis disse timer brugt på at se spillet blev brugt på at spille spillet? Uddannelse i dag kan sammenlignes med tilskuere (studerende), der ser en kamp (deltager i en forelæsning) på et stadion (klasseværelse)! Baseret på ovenstående har vi hos WBS besluttet at genopfinde måden, vi leverer foredrag på, og vi har adopteret, hvad Confucius udbredte:
“Fortæl mig og jeg glemmer; Vis mig og jeg husker; Involver mig, og jeg forstår” – Confucius

Trin 2: Værdibaseret uddannelse

Der er et gammelt ordsprog, der siger, at "Medmindre der er en adfærdsændring, har uddannelse ikke fundet sted". Derfor kan blot tilegnelse, forståelse eller fastholdelse af fakta ikke betegnes som komplet uddannelse.
På Whitefield Business School ( WBS ) mener vi, at uddannelse skal føre til en positiv overordnet ændring i ræsonnement, følelser, tankegang og adfærd. Mange undersøgelser har også påpeget, at 85% af din succes i livet afhænger af din karakter og kun 15% afhænger af din akademiske præstation. Enhver, der gennemgår uddannelsesprocessen, bør gennemgå en positiv adfærdsændring. Vores adfærd er igen formet af vores tanker, og det, der påvirker vores tanker, er vores værdier! Derfor er værdier blevet tildelt afgørende betydning i vores uddannelsessystem på WBS , og fremme af værdier er blevet integreret med vores uddannelsessystem og undervisningsstrategier.

Trin 3: Mental og fysisk sundhed

Lave mængder af fysisk aktivitet blandt unge voksne menes at være årsagen til høje forekomster af fedme, depression og angst i verden. Uddannelse ville være til lidt nytte, hvis man i sidste ende er usund. Som ordsprogene siger: "sundhed er den virkelige rigdom". På WBS vil eleverne blive oplært om gode sunde vaner og opmuntret til at tage fysiske aktiviteter. Ernæringseksperter inviteres jævnligt til at tale med studerende, psykologer vil også blive inviteret til rådgivningssessioner, og der vil også blive arrangeret regelmæssige sportsaktiviteter i lokalerne for at drive tanken om fysisk og mental sundhed hjem i vores elevers tankesæt.

Whitefield Business School blev etableret i 2007

Whitefield Business School ( WBS ) er en registreret udbyder af videregående uddannelser, behørigt godkendt af Higher Education Commission og Mauritius Qualifications Authority.

Skolens kvalifikationer tildeles af Lincoln University College, NCC Education og The Confederation of Tourism and Hospitality.

Kurserne, der tilbydes på WBS spænder fra Business Administration, Informationsteknologi og Turisme & Hospitality. Skolens programmer er anerkendt i over 50 lande over hele kloden.

Studerende fra Ghana, Cameroun, Madagaskar, Mauritius, Indien og Pakistan for at nævne nogle få har haft tillid til den høje kvalitet af uddannelse, der tilbydes på skolen, og WBS er nu vokset til en meget velrenommeret institution, der er vurderet blandt de bedste i landet. Studerende har et bredt udvalg af kvalifikationer lige fra kandidatgrader, bachelorgrader og eksamensbeviser, der tilbydes på deltids-, online- og fuldtidsstudier.

Indlæggelser

Trin for trin proces ansøgningsprocedurer for internationale studerende

Trin 1: Potentielle studerende udfylder Whitefield Business School ansøgningsformularen og sender formularen sammen med scannede kopier af de første fem sider af pas og uddannelsesbeviser og bevis for betaling af et ikke-refunderbart ansøgningsgebyr på USD 170 på [email protected]

Trin 2: Den akademiske bestyrelse på Whitefield Business School vil vurdere den potentielle studerendes berettigelse til adgang til det ønskede kursus.

Trin 3: Efter accept og godkendelse givet af den akademiske bestyrelse, skal potentielle studerende sende os følgende dokumenter, så vi behandler for visum:

  • a) Anmodningsbrev for studerendes visum
  • b) Ansøgning om indrejse i Mauritius
  • c) Original kontoudtog for 6 tidligere måneder (skal sendes med kurer)
  • d) 4 foto i passtørrelse (skal sendes med kurer)
  • e) Sponsorbrev
  • f) Lægeerklæringer (Skal sendes med kurer)

Trin 4: Whitefield Business School fortsætter med visumansøgningsprocessen og indgiver elevernes dokumenter til pas- og immigrationskontoret i Mauritius.

Trin 5: Efter at studievisumet er godkendt, modtager den studerende et tre måneders foreløbigt visum for at komme ind i Mauritius. Whitefield Business School informerer den studerende, og eleven får syv arbejdsdage til at rydde den resterende saldo af kursusgebyret.

Trin 6: Eleven foretager betaling og sender Telegrafisk overførsel som bevis for betaling.

Trin 7: Whitefield Business School frigiver den studerendes originale dokumenter (velkomstbrev, optagelsesbrev og visum) med ekspresbud.

Trin 8: Eleven informerer Whitefield om modtageren af originale dokumenter og informerer også institutionen om hans/hendes rejsedatoer. Send os en scannet kopi af flybilletten. Studerende skal være i Mauritius tre dage før starten af deres kursus.

Trin 9: Studerende skal ved ankomst til Mauritius gennemgå et lægetjek på et privat laboratorium. Rapporten indsendes til PIO med henblik på udstedelse af visum for studieperioden.

Placeringer

  • Curepipe

    Thomy D'Arifat Street, Curepipe, Mauritius, 74404, Curepipe

Spørgsmål