Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Wawasan Open University

Wawasan Open University

Wawasan Open University

Introduktion

Folkets Universitet

Wawasan Open University (Wou) blev etableret i 2006 med en unik og socialt ansvarlig mål - at give arbejde malaysiere adgang til kvalitet videregående uddannelse via åbne fjernundervisning (ODL) uanset deres uddannelsesmæssige, etnisk eller socioøkonomisk baggrund. Universitetet har spredt sine vinger i september 2013 til at tilbyde fuld tid uddannelser for STPM forlader skolen og diplom indehavere på sit Main Campus i Penang.

Som folkets universitet, Wou tror på at yde uddannelse og livslang læringsmuligheder for alle mennesker for selvberigelse og professionel udvikling. Ved at åbne døren til videregående uddannelse, Wou sikrer, at flere malaysierne er nu i stand til at forfølge en overkommelig grad.

Wawasan Open University (Wou), en af ​​Malaysias førende, private institutioner for videregående uddannelse, der blev grundlagt i 2006, med en forpligtelse til udvidelse af muligheder i de videregående uddannelser, og at undervise ekspertise til formål at øge niveauet af viden og stipendium blandt alle malaysiere. Vi tilbyder åben fjernundervisning (fjernundervisning), så arbejder voksne til at forfølge deres uddannelsesmæssige drømme uden at forstyrre deres faglige og personlige forpligtelser, og overkommelige fuldtids uddannelser på campus i Penang for afgangselever og diplom indehavere. Vi udstyre vores studerende med branchens relevant viden og færdigheder, der tjener dem utroligt godt i dagens konkurrenceprægede arbejdsmiljø.

Wou kursusmateriale er udarbejdet og leveret af usædvanligt kvalificeret personale fra industrien og den akademiske verden. Tutorials er leveret på engelsk og vi tilbyder grundkurser på engelsk for at styrke grundlæggende kompetence, samt kurser om kommunikation på arbejdspladsen, engelsk for arbejdspladsen og skrivefærdigheder til universitetsstudier for at forbedre færdigheder.

Alle wou programmer er fuldt godkendt af den malaysiske ministeriet for højere uddannelse (MOHE). Til dato, 35 ud af over 50 programmer, der tilbydes af Wou har modtaget fuld akkreditering status ved de malaysiske Qualifications Agency (MQA); og ud af de 35 akkrediterede programmer, har 13 fået anerkendelse fra Public Service Department (JPA) efter graduering af sin første parti af studerende.

Vores vision, mission og værdier

Vores vision

Vi stræber efter at være et levende lærende samfund, der inspirerer læring, støtter innovation og beriger allround personlig vækst.

Vores mission

Vi forpligter os til en udvidelse af mulighederne for videregående uddannelse og til at undervise ekspertise til formål at øge niveauet af viden og lærdom blandt alle malaysiere.

Vores Værdier

Vi mener, at du har potentialet til at udvikle til fulde, i overensstemmelse med de dyrebare ædle værdier, som vi alle deler. Vi tror på:

Opretholde høje institutionelle standarder

Vi leverer livslang læring og muligheder for alle personlige udvikling. Til dette formål sikrer vi åbne optagelse og adgang for alle. Vi tror på at yde en innovativ, omfattende akademiske programmer, der tilbyder dig top kvalitet instruktion, høje institutionelle standarder og en bred vifte af uddannelsesmuligheder.

Fejring af mangfoldigheden af ​​vores studerende

På Wawasan Open University, mener vi, at dine resultater, talenter og kulturarv bidrage væsentligt til vores samfund. Vi støtter din ret og ansvar at tage en aktiv rolle i læringsprocessen for at gøre din læringsoplevelse en produktiv én. Ærlighed og integritet i undervisning, læring og rådgivningsprocessen er afgørende, og en objektiv vurdering af dine færdigheder og evner er nøglen til din succes. På Wawasan Open University fejrer vi mangfoldigheden i vores studerende samfund, og vi er positive, vil du finde oplevelsen personligt berigende.

I erkendelse af vores medarbejdere

Vi tror på at anerkende værdien og ekspertise af vores medarbejdere, fremme gensidig respekt og opretholde deres rettigheder. Som lige muligheder arbejdsgiver, giver Wawasan Open University et støttende miljø, der hjælper medarbejderne opnå den rette balance mellem deres arbejdsliv og deres personlige forpligtelser. Vi anerkender retten og ansvar af vores medarbejdere til at spille en aktiv rolle i deres faglige udvikling, som de stræber efter det optimale. Vi hjælper dem i denne proces ved at skabe en ærlig og gennemskuelig beslutningsproces.

Værdsættelse borgerne og samfundet

For at leve op til den tillid vist os ved vores sponsorer, vores studerende og private donorer, er vi forpligtet til ansvarlig forvaltning af vores finansielle ressourcer. Vi tilstræber at bidrage til uddannelsesmæssige, økonomiske, menneskelige ressourcer, teknologiske, socio-økonomiske og kulturelle udvikling af nationen samtidig bevare økologisk bæredygtighed.

Akademisk frihed og retfærdighed

Vi tror på akademisk frihed og fri og ærlig udveksling af ideer. Vi stræber efter den højeste akademiske integritet og i at yde lige rettigheder, lige adgang og ligebehandling, hvor der er tale om læringsmuligheder.

Hvad er Open fjernundervisning?

Vores unikke fjernundervisning tilgang er ideel til voksenelever, der søger at forfølge videregående kvalifikationer for faglig udvikling og selvberigelse på en fleksibel og billig måde, uanset deres tidligere uddannelsesmæssige, etnisk eller socioøkonomisk baggrund. Mere end 16.000 arbejder fagfolk i Malaysia har hidtil oplevet de læringsmuligheder på Wou mens de fortsætter i deres job.

Fjernundervisning indebærer:

Face-to-face tutorial sessioner (fem eller flere per semester), med højt kvalificerede undervisere, der også let tilgængelige for dig mellem tutorials via telefon og e-mail. Omfattende kursusmaterialer Adgang til vores e-bibliotek Vores Learning Management System (LMS), en online platform til at indtaste oplysninger og til online diskussioner / forum med dine kammerater, vejledere og fagansvarlige

Det betyder ikke noget hvor du bor. Du har mulighed for at studere på dit hjem eller arbejdsplads, og også vores regionale centre / afdelinger i Penang, Ipoh, Johor Bahru, Kuching, Kuala Lumpur, Bandar Utama og Klang, hvor vi tilbyder edb-faciliteter, hvis du ikke har din egen .

Du kan studere for et enkelt kursus uden at begå dig selv yderligere. Alternativt kan du tage flere kurser efter hinanden, indtil du har fået en kvalifikation. Du kan endda tage en pause mellem kurser, hvis du skal.

Du har mulighed for at vælge det optimale antal af kreditter til at tage hvert semester, der passer til din personlige, arbejde og studere tilsagn Vi tilbyder 45 ODL programmer på diplom, kandidat og ph.d.-niveau, i erhvervslivet, teknologi, uddannelse og liberale undersøgelser, herunder seks MBA programmer.

Placeringer

  • George Town

    Wawasan Open University 54, Jalan Sultan Ahmad Shah, 10050, George Town

Spørgsmål