Keystone logo
Waseda Business School

Waseda Business School

Waseda Business School

Introduktion

Waseda Business School (WBS) - Graduate School of Business and Finance, en del af

WBS vil tildele de personer, der har gennemført et erhvervsuddannelsesprogram, der afspejler de seneste forskningsresultater, baseret på passende standarder for evaluering, og som har erhvervet praktisk ekspertise og beslutningsevner på højt niveau som virksomhedsledere, graden af Master. of Business Administration (MBA), og til dem, der har erhvervet avanceret finansiel viden og teori baseret på internationale standarder, graden af Master of Science in Finance (MSc in Finance). Vi har tre programmer, som alle gennemføres på engelsk (nogle kurser er også tilgængelige på japansk)

WBS er i stand til at levere et velafbalanceret, pædagogisk pensum gennem en omfattende vifte af valgfrie kurser, herunder dyrkning af globale perspektiver og professionel etik, for at det kan tilbyde et væld af læringsmuligheder i teoretiske og empiriske tilgange, såvel som i anvendelsen heraf.

Vores mission

WBS skaber et dynamisk læringsfællesskab for alle interessenter som en katalysator for udvikling af indsigtsfulde og ansvarlige globale ledere med handlekraftig ledelsesviden.

Campus funktioner

Livet på WASEDA

Der er mange måder at blive involveret og udforske dine interesser på Waseda Business School . I sektionerne nedenfor kan du lære mere om vores elever, de begivenheder og traditioner, de nyder, og hvor og hvordan de bor i Tokyo.

Livet på WASEDA – Waseda Business School (Graduate School of Business and Finance)

Bor i Tokyo

Oplysninger om boligforhold og generelle dagligdagsspørgsmål og en omfattende guide til at få et studievisum kan findes på Center for International Educations hjemmeside.

Tokyo er en sjov, ren, sikker, trendy megaby i verdensklasse med flere trestjernede Michelin-restauranter end Paris og forskellige specialitetsbarer, der tilbyder de fineste mikrobryggerier, sake og vin. Livskvaliteten i Tokyo er ekstrem høj, og det faktum, at japanere har nogle af de højeste forventede levealder i verden, er ikke en overraskelse.

Tokyo producerer kulturelle artefakter som anime og manga, der er populære over hele verden. Men der er også et etos her, fanget i Sophia Coppolas film Lost in Translation, som skal opleves for at blive forstået.

Tokyo har et fantastisk offentligt transportsystem. Så du kan nemt få adgang til museer, kunstgallerier, koncerter og sportsbegivenheder, sumobrydning og forskellige kulturelle festivaler. To internationale lufthavne i Tokyo (Haneda og Narita) gør det muligt nemt at rejse i hele Asien og videre.

Tokyo er også det forretningsmæssige og politiske centrum for verdens tredjestørste økonomi og et knudepunkt, der forbinder til resten af Asien. Det er her hovedkvarteret er placeret for de fleste Fortune 500 japanske virksomheder og de fleste japanske datterselskaber af Fortune 500 multinationale virksomheder. I denne forstand er Tokyo i sig selv som et levende laboratorium for folk med en stor interesse for virksomheden. Så det siges, at Tokyo er den perfekte ramme for studerende fra hele verden, der ønsker at opnå en MBA i Asien. Det bedste af det hele er, at selv studerende, der ikke kan japansk, rapporterer, at de er i stand til at nyde deres liv i Tokyo meget.

Faciliteter

HyFlex Classroom

Biblioteker

WBS-studerende har adgang til følgende biblioteksfaciliteter. Nedenstående timer er de timer, bibliotekerne har åbent i skoleperioden. Sørg for at tjekke åbningstiderne i pauserne.

 • Business Library (10. etage, bygning 11)
  Dette bibliotek leverer referencematerialer såsom bøger og tidsskrifter inden for handel og erhvervsliv til fakultets- og kandidatstuderende. Nogle materialer er tilgængelige til udlån (op til to varer ad gangen i to uger).
 • Business Library Referencerum (10. etage, bygning 11)
  Erhvervsbiblioteket har et tilknyttet opslagsrum med omkring 50 pladser til studerende.
 • S. Takata Memorial Research Library (Bygning 2)
  Dedikeret til brugen af fakultetet og kandidatstuderende inden for samfundsvidenskab, tilbyder S. Takada Memorial Research Library forskningsmaterialer samt bøger og tidsskrifter på fremmedsprog. Samlingen, som har i alt mere end 320.000 genstande, er tilgængelig for kandidatstuderende til browsing, udlån og kopiering, og anlægget er udstyret med 110 pladser. Åbent længere tider end andre biblioteker på campus og selv i optagelsesprøveperioden vil dette bibliotek være meget nyttigt for WBS-studerende, især dem, der ønsker at få adgang til fremmedsprogsmaterialer. For at besøge biblioteket skal du gå ind fra den sydlige indgang på den side, der vender mod Bygning 2, og derefter gå op på 3. sal.
 • Studerendes læsesal (kælderetagen, bygning 11)
  Denne facilitet er primært til brug for bachelorstuderende fra Schools of Commerce og International Liberal Studies, dog er kandidatstuderende også velkomne til at bruge den til browsing og udlån.
 • Hele universitetets bibliotekssystem
  Studerende har også adgang til Centralbiblioteket og de øvrige biblioteksfaciliteter på campus.

Introduktion til bygning 11

Waseda Business School er placeret i en af Waseda Universitys nyeste bygninger – Bygning 11 – på Waseda hovedcampus. Bygningen stod færdig i 2009 med økonomisk støtte fra Daiwa Securities Group Inc., et af de største værdipapirfirmaer i Japan. Bygningen har flere klasselokaler, og hvert klasseværelse er udstyret med den nyeste undervisningsteknologi.

WBS-studerende tager primært undervisning på 9. og 11. etage. Studerende kan reservere klasseværelser til gruppestudier, når lokalerne ikke bliver brugt til undervisning. Bygning 11 har adskillige netværksadgangspunkter, der gør det muligt for studerende at få adgang til Waseda University højhastigheds trådløse netværk.

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkrediteretAACSB-akkrediteret

  Placeringer

  • Tokyo

   WASEDA Business School Admissions Office 3rd Floor, Bldg.11 1-6-1 Nishi-Waseda, Shinjuku-ku Tokyo 169-8050 JAPAN, , Tokyo

   • Singapore

    50 Nanyang Ave, Singapore 639798, , Singapore

    Spørgsmål