Keystone logo
Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Introduktion

112357__APT8752.jpg

Planlægger du at starte et Executive MBA-program, og du leder efter den rigtige retning for dig? Bliv medlem til webinar den 26. marts, 17:00
Tilmeld dig her - https://link.do/yKdSJ


Om os

Warsaw University Of Technology Business School er blandt de bedste polske skoler, der tilbyder højkvalitets ledelsesuddannelse. Skolen har opereret i over 27 år. Det er jævnligt blevet opført øverst på de nationale placeringer og forbedrer løbende sin position i internationale placeringer. Formålet med skolen er at uddanne dagens chefer, der klart forstår den nuværende verden såvel som deres egen rolle som virksomhedsledere. Vores mission er at dyrke ansvarlige ledere, som er i stand til at lede andre og som løbende arbejder på egen viden, færdigheder og talenter.

Vores mission er at dyrke ansvarlige ledere.

En skole for ledere

Moderne økonomi og samfund har brug for reelle ledere - ledere, der er i stand til at planlægge strategisk, handle ansvarligt, løse problemer effektivt, tage den beregnede risiko og dele deres entusiasme med andre. De bør udvikle deres ledelsesmæssige og iværksætterfærdigheder og have et dybt indblik i økonomien og deres egen organisation. Lederne skal også være åbne, fleksible og kunne tilpasse sig de ændringer, der finder sted i deres omgivelser.

WUT Business School skimmer mennesker, der forstår andres synspunkter, overtale og lede andre mennesker.

Et europæisk eksperiment

Warsaw University Of Technology Business School blev oprettet i 1991 som et resultat af et dristigt eksperiment. Det blev oprettet i fællesskab af fire institutioner: Det bedste polske tekniske universitet, Warszawa Teknologiske Universitet og tre prestigefyldte erhvervsskoler fra Vesteuropa - HEC School of Management (Paris, Frankrig), London Business School (UK) og NHH Norsk Økonomiske Skole (Bergen, Norge). Derfor har WUT Business School fra starten af haft en virkelig international karakter, der har været succesfuldt takket være grundlæggelsen af grundlæggerne. Skolen har i mange år været medlem af European Foundation for Management Development skabt af førende europæiske ledelseskoler.

110414_inauguracja2018-64.jpg

Den højeste kvalitet af uddannelse

Warsaw University Of Technology Business School har udviklet sin egen model for uddannelse , lydhør over for den moderne verdens kompleksitet og de høje forventninger, som ledere skal stå over for. Modellen er baseret på tre søjler:

  • udvikle viden og færdigheder
  • bruge viden i praksis
  • elevernes personlige udvikling

Vores model er orienteret mod en forståelse af den moderne økonomi og samfundets kompleksitet, forhold mellem forskellige aktivitetsområder og forstå de udfordringer, som ledere står overfor. Uafhængige hold bestående af polske og udenlandske videnskabsfolk og erhvervsliv praktiserer, at læseplanerne forbliver af højeste kvalitet.

Vi er stolte af at tilbyde uddannelse, der opfylder vores elevernes forventninger.

Alumni Network

Udover kvaliteten af uddannelsen er vores MBA-programmer 'graduates' netværk den største fordel ved WUT Business School . Vores alumner er spredt over hele verden, holder høje stillinger i organisationer og har ofte udviklet deres egne virksomheder. Takket være et samarbejdsvilligt alumni netværk skaber vores kandidater unikke forretningsmuligheder.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Warsaw

    Warsaw University of Technology Business School Koszykowa 79, 02-008 Warsaw, 02-008, Warsaw

Spørgsmål