Keystone logo
Vrije Universiteit Amsterdam - School of Business and Economics Deltids MBA i International Business
Vrije Universiteit Amsterdam - School of Business and Economics

Deltids MBA i International Business

Amsterdam, Holland

18 Months

Engelsk

Deltid

16 Jun 2024

Sep 2024

EUR 35.000 *

På campus

* Stipendier til rådighed

Introduktion

Slut dig til vores fællesskab af globale og ansvarlige ledere og lær, hvordan du transformerer mennesker, virksomheder og samfund.

I nutidens usikre landskab søger både virksomheder og samfund aktivt svar, og på VU Amsterdam har vi løsningerne. Vores banebrydende MBA-program er designet til at styrke iværksætterledere som dig og forbedre din forretningssans og globale indflydelse.

Gennem et teoretisk rigt og globalt relevant læseplan fremmer vi din vækst med mod og nysgerrighed i et mangfoldigt fællesskab af ligesindede. Sammen udnytter vi denne kollektive energi til at drive innovation og udvikle bæredygtige, samvittighedsfulde løsninger, der ikke kun vil transformere dig, men også verden omkring dig.

Det, der adskiller os, er vores fleksibilitet. Du kan tjene din MBA uden at afbryde dit arbejde eller privatliv. Vores deltids MBA i International Business tilbyder en overskuelig tidsplan, der giver den bekvemmelighed, du har brug for for at fremme din karriere, mens du forfølger din uddannelse.

Slut dig til os og bliv en del af et program, der giver dig mulighed for at gøre en reel forskel i verden, og udstyrer dig med viden, færdigheder og selvtillid til at skabe en positiv indvirkning på global skala.

Ideelle studerende

Læreplan

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Akkrediteringer

Om skolen

Spørgsmål