Keystone logo
Vrije Universiteit Amsterdam - School of Business and Economics

Vrije Universiteit Amsterdam - School of Business and Economics

Vrije Universiteit Amsterdam - School of Business and Economics

Introduktion

Siden grundlæggelsen har Vrije Universiteit Amsterdam stået for videnskabelig og værdidrevet uddannelse, forskning og videnoverførsel. Vi er fritænkere med ekspertise og et bredere sind. Og vi arbejder sammen om at bygge en bedre verden for mennesker og planeten.

Et forskningsuniversitet med fokus på samfundet

Verden står over for store udfordringer, mens der er voksende splittelse i samfundet. Dette kræver videnskab med samvittighed. Med vores ekspertise, åbenhed, entreprenørånd og tværfaglige tilgang arbejder vi på at udvikle bæredygtige løsninger, der påvirker samfundet. Vi fokuserer på fire profiltemaer: Connected World, Governance for Society, Human Health and Life Sciences og Science for Sustainability.

Det unikke og tværfaglige universitet

VU Amsterdam er et unikt universitet med fakulteter inden for humaniora, STEM, samfundsvidenskab og medicinske videnskaber. Vores uddannelse og forskning er tæt forbundet. Vi kombinerer vores topposition inden for forskning med en stærk social orientering, hvilket har resulteret i et fremragende internationalt ry. Vores uddannelse og forskning er udpræget tværfagligt. Dette forstærkes af, at vores fakulteter alle er placeret på samme campus. Vi er et sandt campusuniversitet i hjertet af Zuidas Knowledge District, og deler dets fremragende nationale og internationale position og tilgængelighed.

Handelshøjskolen

School of Business and Economics (SBE) bygger bro mellem forskning og uddannelse inden for økonomi og erhvervsadministration

Vi tror på videnskab med et formål. De studerende, videnskabsmændene og personalet på vores fakultet tilegner sig og formidler moderne viden inden for business administration og økonomi, så vi kan reagere effektivt på de økonomiske og sociale udfordringer, som vores verden står over for. Nu og i fremtiden.

Vi er overbeviste om, at samarbejde, åbenhed og social ansvarlighed er den eneste vej frem - for videnskaben, erhvervslivet og samfundet. Vi træner vores elever til at blive akademiske borgere med en klar vision om deres værdier og idealer, som vil gøre en forskel i verden.

Statistik

Vrije Universiteit Amsterdam er hjemsted for 26.370 studerende med omkring 15.000 bachelor- og 11.500 kandidatstuderende. Studentergruppen omfatter mere end 4.000 internationale studerende, der bringer mangfoldighed til campus. Det Naturvidenskabelige Fakultet har det højeste antal studerende efterfulgt af Handels- og Økonomiskolen med henholdsvis 6.911 og 4.918 studerende.

  Campus funktioner

  VU Amsterdam har et livligt centralt campus i Amsterdams Zuidas Knowledge District. Med topmoderne uddannelses- og forskningsfaciliteter samler campus studerende, akademisk personale, erhvervslivet og civilsamfundsorganisationer i et miljø, der stimulerer samarbejde.

  VU Campus er et sted, hvor mennesker møder hinanden, og hvor nye samarbejdsformer opstår. Beliggenheden, der støder op til Amsterdams Zuidas Innovation District og den nærliggende Schiphol Lufthavn, gør det til et let tilgængeligt mødested.

  VU Amsterdam er et internationalt samfund, der samarbejder med andre videncentre og samarbejder med erhvervslivet samt civilsamfundsorganisationer. VU Campus bliver løbende tilpasset og udviklet til at imødekomme vores tids udfordringer og krav.

  Faciliteter på VU Campus

  • Catering faciliteter
  • Universitetsbibliotek og studiesteder
  • VU Boekhandel (boghandel)
  • Rialto, Griffioen og VU ART SCIENCE Gallery
  • Botanisk Have Zuidas
  • Repro

   Indlæggelser

   VU Amsterdam tilbyder både indenlandske og internationale studerende en chance for at forfølge videregående uddannelse i en bred vifte af fag som sundhedsvidenskab, erhvervsliv og matematik, teknik, jura og regeringsførelse osv.

   Hvor skal man ansøge: VUNet Application Portal
   Ansøgningsgebyrer: 100 EUR
   Ansøgningskrav:

   • Minimum GPA på 3,0
   • Studerende skal indsende deres officielle akademiske udskrifter fra institutioner, der sidst deltog i
   • Bevis for engelsk sprogfærdigheder
   • Kopi af gyldigt pas

   Visumkrav

   Vrije Universiteit Amsterdam hjælper studerende ved at ansøge om det hollandske studievisum på deres vegne. Selvom processen er enkel, tager det cirka en måned for visumgodkendelse. Derfor anbefales eleverne at afslutte deres proces i god tid.

   For det hollandske studievisum skal du fremlægge nedenstående dokumenter:

   • Et pas, der skal være gyldigt i mindst seks måneder
   • Kopi af Schengen-opholdstilladelse, hvis relevant
   • Engelsk sprogtestresultater er obligatoriske
   • Beviset for økonomisk bevis skal også indsendes
   • Studerende skal også betale de langsigtede visumgebyrer og opholdstilladelse, som er 250 EUR

   Alumni Statistik

   Akkrediteringer

   EFMD Equis-akkrediteretAACSB-akkrediteret

   Placeringer

   • Amsterdam

    De Boelelaan,1105, 1081 HV, Amsterdam

   Spørgsmål