Keystone logo
Vlerick Business School

Vlerick Business School

Vlerick Business School

Introduktion

Vlerick Business School er en tredobbelt akkrediteret, international business school i hjertet af Europa - rangeret som nummer et i Benelux for lederuddannelse og 19 i Europa. Vi har specifik ekspertise inden for Digital Transformation, Entrepreneurship & Innovation, Healthcare, Energy og Financial Services. Udover vores tætte bånd til KU Leuven og Gent Universitet – og vores strategiske alliancer med Peking University og University of Stellenbosch Business School – bygger vi konstant vores netværk af virksomhedspartnere over hele verden.

Vores mission

Direkte. Lære. Springe.

Da André Vlerick grundlagde skolen for mere end 65 år siden, byggede han den på en stærk tro på virksomhedens magt som kilde til fremskridt og velstand. Og mens denne vision ikke har ændret sig til denne dag, har den verden, hvor vi ønsker, at fremskridt og velstand skal trives, ændret sig.

Konstant global forandring og hurtig teknologisk udvikling forstyrrer mange markeder. Derfor har vi brug for positive forandringsskabere med en vision, der er rodfæstet i en drøm.

 • Lev din drøm.

Vores drømme giver substans, mening og retning til vores liv. Og under de rigtige forhold gør de os i stand til at røre andres liv og påvirke verden omkring os. Men uanset hvor nær eller langt din drøm er, er én ting sikker: du har brug for mod til at tage det første skridt.

Hos Vlerick giver vi grobund for, at dine drømme kan slå rod, vokse og i sidste ende trives. At bygge bro mellem at drømme, turde og gøre.

Vi giver dig inspirationen, knowhow og peer-støtte til at opmuntre dig til at udleve din drøm.

 • Lær kontinuerligt.

I en verden i hurtig forandring tilhører fremtiden de mennesker med kapacitet og iver efter at blive ved med at lære. For at holde trit med forandringerne omkring os, men også for at gøre status over vores egne udviklende perspektiver. Det er derfor, vi hos Vlerick bliver ved med at udfordre vores elever og deltagere til at udfordre både sig selv og status quo. For du kan kun lede, når du bliver ved med at lære.

Som en handelsskole og et bredere samfund betragter vi hos Vlerick os selv som ingen undtagelse. Ligesom dig ved vi, at du enten innoverer eller dør. Derfor fortsætter vi med at genoverveje Vlerick-læringsrejserne og tilbyde en bred vifte af undervisningsmetoder og oplevelser - uanset om de er på stedet eller online - for at skabe læring med effekt.

For det er det, der driver hele Vlerick-samfundet: Udfordr dig selv altid, vær altid studerende.

 • Spring med tillid.

Din Vlerick-oplevelse vil ikke kun farve dit sind, udvide dit perspektiv og åbne op for nye muligheder, den vil også give dig den støtte, du har brug for til at tage det spring fremad. Troens spring står mellem den viden, færdigheder og værktøjer, du har tilegnet dig og anvender dem til at lede med formål. Og at omsætte viden til handling.

For det er det spring, der ligger i centrum for vores eget formål: at blive en magnet, der tiltrækker initiativrige ledere, tænder deres passion og kanaliserer den til en positiv forandringskraft.

Fordi vi ved, at succes har potentialet til at inspirere og magnetisere andre og skabe en ringvirkning, hvis virkning kan mærkes over hele kloden. Det eneste, der skal til, er, at du tager springet.

Vores læringsmetode

Du springer fremad. Vi styrker din vej.

At trives i nutidens stadigt skiftende forretningsmiljø betyder, at du forpligter dig til at lære – og indgår partnerskab med en organisation, der skifter spil, hvis praktiske, integrerede tilgange holder dig foran.

Hos Vlerick skaber vi et rum, hvor du kan fordybe dig i energisk, inspirerende og meget interaktiv læring. Det er her, du springer ind i nye tilgange, lærer af at gøre, dele og absorbere – og lever det professionelle liv, du altid har drømt om.

Og du kan gøre det på grund af de FEM LØFTER, vi giver dig.

# 1. Din sikkerhed = vores bekymring

Vlerick-oplevelsen har altid handlet om at have et sikkert rum til at eksperimentere, udforske og blive støttet, mens du lærer – og det er sandt nu, mere end nogensinde.

På campus er energiniveauet højt - med foranstaltninger på plads for at holde dig sikker. Så du kan fokusere helt på at lære og nyde Vlerick-stemningen.

I dine små læringsgrupper - din smidige, støttende gruppe af jævnaldrende - vil du opleve intim, maksimal effektindlæring med sikker fysisk afstand.

Online føler du det brusende af spænding og involvering, når du deltager i udfordringer og arbejder fleksibelt med jævnaldrende fra hele verden.

Uanset hvor du er, og hvordan du end lærer, vil du altid opleve et trygt rum til at tænke ud over det konventionelle, udtrykke dine ideer og erfaringer – og være omgivet af kammerater og fakulteter, der lytter, deler og støtter.

# 2. Dine fremtidige behov = vores udgangspunkt

Du udforsker de reelle udfordringer, din virksomhed står over for. Du drømmer stort, udfordrer status quo, opdager en verden af muligheder og eksperimenterer med nye færdigheder.

Læring har størst indflydelse, når du også lærer om dig selv. Og for at gøre resultater håndgribelige, vil dit udgangspunkt være konkret, relevant og personligt – baseret på de virkelige udfordringer, som din organisation lige nu står over for, en 360° scanning af dine egne styrker og svagheder, en nylig undersøgelse, et in-company projekt , etc.

Vi bygger på dine tidligere erfaringer og nuværende situation for at give dig værktøjerne og tilliden til at tage de næste skridt i din faglige udvikling - hvilket giver dig et konkret afkast på din investering.

Du vælger den læringstilgang, der passer bedst til dig. Det kunne være 100 % online og i eget tempo. Eller det kunne være en hybrid af on-campus og online læring.

# 3. Din læring = Altid aktiv

Hos Vlerick omsætter du viden til handling og handling i viden.

Du dykker ned i meget interaktive læringsoplevelser, der består af forskellige formater og aktiviteter. Du arbejder sammen med jævnaldrende med forskellig baggrund, deler, lærer og oplever summen af gruppeenergi.

Alt integreres – fra virksomhedssimuleringer, spil og rollespil til praktiske udfordringer, uanset om du dykker ned online eller på campus.

Du graver dybere og får både teoretisk indsigt og de praktiske færdigheder, du har brug for for at gøre en forskel.

# 4. Dit Vlerick-netværk = Et samfund for livet

Du deltager i en forskelligartet gruppe, der deler deres erfaringer og støtter dig hvert trin på vejen - og bliver vigtige venner og forretningskontakter i hele dit professionelle liv.

Vores fakultet er imødekommende og tilgængelige. Så tag en kop kaffe eller en online chat med din professor og del indsigt fra på tværs af sektorer, geografier, oplevelser og kulturer.

Du har uendelige muligheder for at høre fra og møde eksperter og seniorledere fra en bred vifte af organisationer.

Du laver tværsektorielle og tværsektorielle forbindelser. Og du får venner - og opdager muligheder - over hele verden.

# 5. Dit spring frem = Vores belønning

Vi giver dig viden, værktøjer og mindset til at udfordre status quo.

Du bliver en forandringsagent i din organisation – udstyret med rammer, værktøjer, handlingsplaner og selvtillid til at inspirere andre. En selvsikker leder, der vil have en positiv indflydelse i erhvervslivet og i samfundet.

Du kan stole på, at vi støtter dig, mens du tilpasser dig og lærer gennem hele din karriere. Vores mission om at holde dig foran kurven er en af grundene til, at vi er en tredobbelt akkrediteret og toprangeret business school.

Statistik

  Campus funktioner

  Vlerick Business School har campusser i Bruxelles, Gent og Leuven. Vores campusser er mødesteder for akademikere, iværksættere, ledere og studerende. Denne sammensmeltning af identiteter og ambitioner fører til en strøm af nye ideer og indsigter.

  • Bruxelles Campus

  Vores campus i Bruxelles er beliggende i centrum af Bruxelles – hjertet af Europa. Campus ligger i gåafstand fra indkøbs- og turistområdet samt finanscentret.

  • Gent Campus

  Vores campus i Gent er beliggende i hjertet af den historiske by og er beliggende i de smukt renoverede lokaler til 'Groot Seminarie'.

  • Leuven Campus

  Vores campus kan findes i en smukt renoveret, historisk bygning i hjertet af studenterbyen Leuven.

   Ranglister

   Vores placeringer i autoritative lister bekræfter vores position som en europæisk handelsskole på topniveau. Selvom sådanne placeringer er vigtige, er de ikke en prioritet for os i Vlerick. Vi har vores egen vision om erhvervsuddannelse og vores egne evaluerings- og forbedringsstrukturer. Vores mål er at lede frem for at følge innovationsprocessen.

   Oversigt Financial Times Ranking

   Benelux Europa Verden
   European Business School (2020) 2 24 /
   MBA
   2
   4
   29
   40
   99
   85
   Mestre
   2
   1
   28
   19
   35
   23
   Executive Education (2020)
   1
   2
   1
   17
   17
   16
   27
   31
   28

   Alle ranglister kan konsulteres på Financial Times' hjemmeside.

   Placeringer

   Placeringer
   • Reep,1, 9000, Ghent

   • Vlamingenstraat,83, 3000, Leuven

   • Avenue du Boulevard,21, 1210, Brussels

   Spørgsmål