Keystone logo
Vatel USA MBA med en koncentration inden for gæstfrihedsstyring i Los Angeles
Vatel USA

MBA med en koncentration inden for gæstfrihedsstyring i Los Angeles

Los Angeles, USA

12 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* pr. enhed; den fulde MBA er 36 enheder

Introduktion

Master of Business Administration (MBA) med en koncentration i gæstfrihedsledelse er en intensiv og innovativ grad, der forbereder de studerende til at blive effektive gæstfrihedsindustri ledere og ledere. Programmet tilbydes i partnerskab med Vatel Institute of Hospitality Management og Alliant International University.

På campus finpudser studerende den nødvendige kritiske tænkning, ledelse, ledelse og iværksætterkompetencer, der kræves for at konkurrere i den globaliserede gæstfrihedsindustri.

Studerende udvikler sig gennem hvert program i kohorte med kurser, der er skræddersyet til deres gruppe. Kohortstrukturen sikrer, at studerende får de klasser, de har brug for, for at opgradere til tiden.

Alliants fakultetsmedlemmer er eksperter i lederuddannelse og stræber efter at forberede de studerende på en succesrig karriere inden for international gæstfrihedsstyring.

Vatel USA","author_url":"","source":""}" />

148159_LA4cgood_preview.jpeg

Betalt praktikophold:

Praktisk erhvervserfaring er en vigtig komponent i vores akademiske programmer og tilbyder en holistisk forståelse af gæstfrihedsbranchen, hvilket forbedrer definitionen og opnåelsen af hver studerendes faglige mål. Tidligere studerende i dette program har arbejdet hos værtshoteller i Vatel-partnere som St. Regis, Four Seasons, halvøen, Waldorf Astoria, SLS eller Sofitel. Vatels Career and Employability Center hjælper studerende med at finde deres obligatoriske praktikophold.

Studer og træn i Los Angeles!

Los Angeles er en af landets mest forskelligartede og aktive byer og verdens underholdningshovedstad. Ofte kendt under sine initialer, LA og med tilnavnet City of Angels, er Los Angeles et verdenscenter for forretning, international handel, underholdning, kultur, medier, mode, videnskab, teknologi og uddannelse. Los Angeles betragtes som en af de mest indflydelsesrige byer i verden. De mest luksuriøse hotelmærker findes i Los Angeles og omegn.

Alliant's Los Angeles campus ligger i Alhambra, i den vestlige San Gabriel-region i Los Angeles County. Blot otte miles fra centrum giver Los Angeles campus studerende øjeblikkelig adgang til den store metropol.

Campus 'omgivelser er en dynamisk koncentration af underholdning, forretning og industri.

Campussen er hjemsted for 23 klasseværelser, et videokonferencelokale, et integreret computerklasserum, et computerlaboratorium, gruppestudierum og to studenterlounger. Over 600 studerende har årligt tilmeldt sig en række skoler og programmer.

Alliant International University er akkrediteret af WASC Senior College og University Commission, et regionalt akkrediteringsorgan anerkendt af US Department of Education.

Vatel USA","author_url":"","source":""}" />

148161_banner-LosAngeles.jpg

MBA-læseplan: Kursustilbud og sekvens kan ændres.

 • Strategisk Marketing Management
 • Organisatorisk adfærd og globalt lederskab
 • Strategisk ledelse
 • Statistisk analyse og modellering for virksomheder
 • Teknologi til ledelsesmæssig beslutningstagning
 • Økonomistyring
 • Operations Management og Logistik
 • Capstone: Ledelse i en New Age eller et projekt eller en praktikplads inden for professionel praksis [3]
 • Koncentrationskurser [4]

Koncentrationer af gæstfrihedsstyring

 • Salgsledelse for gæstfrihed
 • Tendenser inden for gæstfrihed og turisme
 • Iværksætteri i gæstfrihed
 • Udvikling af karriere, arbejdsstyrke og talent i hotelbranchen

Indlæggelser

Læreplan

Ranglister

Programresultat

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Karrieremuligheder

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål