Keystone logo
Vatel Turkey

Vatel Turkey

Vatel Turkey

Introduktion

Vatel har 50 skoler inden for gæstfrihedsadministration i Europa, Amerika, Asien og Afrika. De deler den samme mission: at forberede de yngre generationer til at opbygge deres professionelle fremtid i den internationale gæstfriheds- og turismestyringsindustri.

Vatel har besluttet at:

  • Lær ledelsesteknikker baseret på to århundreders historie i gæstfrihedssektoren, baseret på tjenester af høj kvalitet og kundetilfredshed. Dette inkluderer alle kulturelle aspekter af klienter, fra det land, hvor hotellet ligger til det personale, der arbejder i det.
  • Formidle den franske gæstfrihedskunst, anerkendt over hele verden som et tegn på kvalitet, god smag og fortræffelighed.
  • Undervis fransk i alle ikke-fransktalende lande, hvor vores gruppe opererer.

Vi har nu 35.000 alumner, der arbejder i hele verden, og som er stolte af at kalde sig Vateliens og arbejde på de smukkeste hoteller på jorden.

Bedste Hospitality Management School

Vatel Group og dens campusser over hele verden har vundet prisen "Best Hospitality Management School" ved den 17. Worldwide Hospitality Awards, der konkurrerer mod 42 prestigefyldte internationale skoler.

Fakta

  • 55-campusser
  • 1st-Worldwide Business School Group i Hospitality and Tourism Management
  • 9.000-Elever
  • 1. Tildelt den bedste gæstfrihedsskole af fagfolk i branchen
  • 35.000-Alumner

Højt uddannede og meget professionelle lærere

Lærerpersonalet spiller en meget vigtig rolle i din fremtidige succes. Hos VATEL Istanbul giver lærere deres knowhow og deres passion videre til dig. Takket være interaktive træningsmetoder, som er tæt på gæstfrihedens virkelighed. De giver dig værktøjerne til at udvikle dine tekniske, konceptuelle og analytiske færdigheder som fremtidige ledere. Det langvarige engagement hos VATELs lærere, uanset om de er universitetslærere eller gæsteforelæsere udvalgt for deres ekspertise inden for deres specifikke felt, bidrager til din karrierelange succes.

Uddannelsesmål

I et internationalt miljø, mestring af ledelsesmæssige, team-ledende og ledelsesteknikker. Udvikling af faglige, juridiske, økonomiske og sproglige evner med det mål at være en operationel leder i en virksomhed.

En stor mulighed fra Vatel Istanbul: Studer et semester i Istanbul, et semester i Frankrig!

VATEL Istanbul tilbyder dig en fantastisk mulighed for din praktiske ansøgningsperiode!

Du kan nu tilbringe dit teoretiske semester i Istanbul i 3 måneder, efterfulgt af dine praktiske ansøgninger i 10 uger på vores hotel-campus beliggende i det sydlige Frankrig: Nimes...

Du kan ikke være international, mens du forbliver lokal!

Indlæggelser

Placeringer

Placeringer
  • Mebusan Yokuşu Sokak No:15 Beyoğlu, 34000 Istanbul, Istanbul

Spørgsmål