Keystone logo
Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Introduktion

Den første vatel skole åbnede således i Paris med en unik og grundlæggende pædagogisk metode: at have teoretiske kurser efterfulgt af en erhvervserfaring ved hjælp af det, der var lært i klassen. For at opnå dette havde hver vatel skole en applikationsrestaurant og / eller et hotel lige på Campus, hvor studerende kunne kontrollere deres viden gennem professionel anvendelse af den hos rigtige kunder.

vatel har 50 skoler inden for gæstfrihedsadministration i Europa, Amerika, Asien og Afrika. De deler den samme mission: at forberede de yngre generationer til at opbygge deres professionelle fremtid i den internationale gæstfriheds- og turismestyringsindustri.

vatel har besluttet at: Undervise ledelsesteknikker baseret på to århundreder af historie i gæstfrihedsbranchen, baseret på tjenester af høj kvalitet og kundetilfredshed. Dette inkluderer alle kulturelle aspekter af klienter, fra det land, hvor hotellet ligger til dets personale; Formidle den franske gæstfrihedskunst, anerkendt over hele verden som et tegn på kvalitet, god smag og ekspertise; Undervis fransk i alle ikke-fransktalende lande, hvor vores gruppe opererer.

Vi har nu 35.000 alumner, der arbejder over hele verden og er stolte af at kalde sig Vateliens og arbejde på de smukkeste hoteller på jorden.

Placeringer

 • Île-de-France

  Rue Nollet,122, 75017, Île-de-France

  • Brussels

   Avenue de la Toison d'Or,80, 1060, Brussels

   Spørgsmål