Keystone logo

Valparaiso University

A logo

Introduktion

Valparaiso University er et toprangeret universitet, der tilbyder over 15 kandidatuddannelser og tiltrækker studerende fra hele verden. Med fokus på at udvikle professionelle karrierer er vores mission hos Valpo at skabe ledere, der tjener deres lokalsamfund for at skabe en bedre verden. Hvert af vores programmer adresserer de færdigheder, du har brug for for at blive leder, mens du understreger vigtigheden af at tjene andre for at skabe en bedre verden. Du kan vælge en MBA fra vores AACSB-akkrediterede forretningsprogrammer.

Vores handelsskole er i top 5% af handelsskoler i verden og har fokus på bæredygtighed og etisk praksis, der hjælper ledere med at "gøre det godt ved at gøre godt." Vores informationsteknologiprogram er STEM-certificeret og åbner døren til udvidede OPT- og CPT-muligheder i USA, hvilket forbereder kandidater til at arbejde i erhvervslivet og industrien rundt om i verden. Med fokus på epidemiologi forbereder vores kandidatuddannelse i folkesundhed eleverne til at imødekomme behov i udviklingslande og udviklede nationer.

Vores Masters in International Economics er førende i at forberede kandidater til at arbejde i en række private og statslige omgivelser. Populære programmer i College of Health Professions inkluderer Masters of Nursing, med fokus på at træne sygeplejerskeundervisere til at udvikle praktikere, der kan uddanne den næste generation af sygeplejersker, og Doctor of Occupational Therapy-graden.

På College of Arts and Sciences gennemfører studerende grader i sportsadministration, digitale og sportsmedier, dataanalyse og modellering og mere! Beliggende kun 1 time fra Chicago, Valparaiso University er en lille skole, der tilbyder personlige tjenester med adgang til en af de største byer i landet. Tilmeld dig den voksende liste over Valparaiso University kandidater fra over 40 lande og skab den fremtid, du ønsker for dig selv.

Placeringer

  • Chapel Drive,1700, 46383, Valparaiso

Spørgsmål