Keystone logo
University of Technology, Jamaica (UTech)

University of Technology, Jamaica (UTech)

University of Technology, Jamaica (UTech)

Introduktion

Placering

The University of Technology, Jamaica (UTECH), tidligere College of Arts, Science and Technology er beliggende i Greater Kingston Metropolitan Region i sognet St. Andrew og optager ca. 18,2 ha. Det ligger øst for Hope Botanisk Have inden for Papine-Liguanea kommercielle centre. Campus betjenes af flere busruter og er inden for gåafstand af Mona Campus af det regionale universitet Vestindien og universitetshospitalet.

historie

Universitetet blev etableret i 1958, oprindeligt under navnet Jamaica Institute of Technology. I 1959 blev navnet ændret til College of Arts, Science and Technology, og blev stiftet i henhold til College of Arts, Science and Technology (CAST) Scheme 1959. Dette blev bekræftet af en lov vedtaget af Europa-Parlamentet i 1964. I 1986 blev den CAST revideret ordning for at gøre kollegiet en grad tildeling institution. Den CAST Scheme også lovligt bemyndiget institution at gennemføre sine anliggender under to ledelsesorganer, nemlig Rådet og Studienævn.

Institutionen blev formelt indrømmes University status den 1. september 1995 under navnet, blev University of Technology, Jamaica, og fuldt chartrede den 29. juni 1999.

Historien om institutionen er tæt forbundet med den sociale og økonomiske udvikling i Jamaica. Fra lidt over 50 elever og 4 programmer i 1958 har institutionen vokset til at blive en stor national institution med en studerende befolkning på over 11.000 og tilbyder over 100 forskellige programmer på certifikat, diplom og graden niveauer.

Dens akademiske tilbud og udvikling er blevet inspireret af det engelske polytekniske systemet med vægt på fleksibilitet i tilgang, læring på arbejdspladsen og faglige bindinger. Fleksibilitet i sin akademiske tilbud afspejles i de forskellige former for program levering, som omfatter fuldtids- og deltidsansatte (dag release, aften) og kooperativt arbejde baserede programmer. Derudover er flere programmer franchised i en række EU-Colleges og de fleste programmer er knyttet til nationale og internationale faglige organisationer.

Placeringer

  • Kingston

    University of Technology, Jamaica, 237 Old Hope Road, , Kingston

    Spørgsmål