Keystone logo
University of San Francisco - School of Management Fuldtid MBA - STEM-program
University of San Francisco - School of Management

Fuldtid MBA - STEM-program

San Francisco, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 75.600 / per credit *

På campus

* estimeret undervisning for 2020-2021. Alle undervisningssatser kan ændres

Introduktion

Der er ingen by i verden som San Francisco. Forvandl din karriere i SF Bay Area med USF Full-time MBA.

Byg de væsentlige færdigheder til at lede vellykkede, bæredygtige virksomheder i den mest iværksætteriske by i verden og videre.

Forskellige kolleger

Som en del af fuldtids-MBA-programmet lærer du med en udvalgt kohorte af fagfolk, der kommer fra hele verden for at opleve San Franciscos innovative forretningskultur fra første hånd.

Små klasser

University of San Francisco har små klassestørrelser på 20-30 studerende, og vores kohortsystem betyder, at samarbejde og samarbejde er mere end blot ledelsesidealer, vi lærer - de er grundlæggende for infrastruktur i dit program .

Ledelse

Fuldtids MBA forbereder dig på etisk og iværksætterledelse gennem oplevelsesmæssig læring - og uvurderlig professionel eksponering i byen, der er synonymt med innovation.

To-årigt program i hjertet af San Francisco

  • Vores placering i San Francisco centrum giver dig adgang til et stærkt professionelt netværk med førende organisationer i Bay Area.
  • En berigende læseplan for programmet afspejler USF-jesuitternes tradition for socialt ansvar og bevidst refleksion, samtidig med at det giver dig en konkurrencemæssig fordel.
  • Personlige kurser og programerfaring, der er skræddersyet til at afspejle dine karrieremål og interesser fra starten, forbereder dig på de specifikke markeder, felter og karrierer, du vil forfølge - startende i dit første år. Karriereacceleratorplatforme eller med en MBA-koncentration .

Indlæggelser

Læreplan

Akkrediteringer

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål