Keystone logo
USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

Introduktion

Global Executive MBA (GEMBA) i Shanghai er et effektivt partnerskab mellem University of Southern California Marshall School of Business og Shanghai Jiao Tong University Antai College of Economics & Management, fanger det bedste af en virkelig global lærerig oplevelse.

GEMBA studerende kommer sammen fra hele verden til at lære af fremragende fakultet medlemmer og dele uvurderlige erfaringer. Programmet tiltrækker et bredt udsnit af erhvervsfolk: de er topledere fra multinationale, private og offentlige virksomheder, iværksættere og ledere af familieejede virksomheder.

Fordelene ved en GEMBA grad er umiskendelig: relevante klasser undervist af fremragende fakultet, en fremragende globalt netværk, og livslange venskaber inden for den verdensomspændende USC Trojan familie.

GEMBA PARTNERSKAB

University of Southern California

USC (University of Southern California) er en privat, ikke-for-profit, usekterisk, forskning universitet, der blev grundlagt i 1880 med sin største campus i Los Angeles, Californien. Som Californiens ældste private forskning universitet, har USC historisk uddannet et stort antal af regionens virksomhedsledere og fagfolk. I de seneste årtier har universitetet også gearede sin placering i Los Angeles for at etablere relationer med forsknings- og kulturinstitutioner i hele Asien og Stillehavsområdet. Afspejler status Los Angeles som en global by, USC har det største antal internationale studerende på et universitet i USA. I 2011 blev USC opkaldt blandt de 10 Drøm Colleges i nationen.

Shanghai Jiao Tong University

Shanghai Jiao Tong University (SJTU) er bredt anerkendt som en af ​​Kinas top fem universiteter. SJTU blev grundlagt i 1896 af ShengXuanhuai og er derfor et af de ældste universiteter i Kina. SJTU har næret et stort antal af udestående enkeltpersoner og bidrog væsentligt til velstanden i nationen, især i udviklingen af ​​videnskab og teknologi. Vores berømte alumni omfatter tidligere generalsekretær for det kommunistiske parti JiangZemin, grundlæggeren af ​​Kinas raketter program Qian Xuesen, og hundredvis af others.More end 200 akademikere i Kinas Videnskabernes Academy of Engineering er alumni af SJTU.

Marshall School of Business

Den USC Marshall School of Business er en privat forskning og akademisk institution forpligtet til at uddanne morgendagens globale ledere. Rangeret som en af ​​landets bedste skoles for regnskab, finans, iværksætteri og international business undersøgelser, Marshall også deler den rige historie og levende fællesskab af USC akademiske system.

Antai College of Economics og Management

Som det er tilfældet med vores moderselskab institution, SJTU er Antai College of Economics og Management (ACEM) bredt anerkendt som en top-fem business school i Kina. Med en samlet studerende på næsten 6000, og et fakultet på 200, ACEM fortsætter med at lede erhvervslivet uddannelse frem i Kina og i Asien. ACEM er den eneste business school i Kina skal triple-akkrediteret: af AACSB, EQUIS og AMBA, og har været rangeret af Financial Times som No. 2 i Kina for internationalt relevant forskning.

Placeringer

  • Shanghai

    Room 102, South Building, Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University, 535 Fahuazhen Road , 200052, Shanghai

Programmer

Spørgsmål