Keystone logo
University of Stellenbosch Business School (USB)

University of Stellenbosch Business School (USB)

University of Stellenbosch Business School (USB)

Introduktion

Den University of Stellenbosch Business School (USB), Som ligger i Tyger Valley forretningskvarteret i den nordlige del af Cape Town, Sydafrika, tilbyder en bred vifte af internationalt akkrediterede ledelse og lederskab programmer.

USB er anerkendt som en top skole i international business school-netværk. Det var den første skole fra en afrikansk universitet for at modtage alle tre internationale akkrediteringer: AACSB, EQUIS og AMBA. USB er også blevet navngivet No 1 business school i Sydafrika i 2015 ved PMR.africa.

Samlet, USB stræber efter at udvikle ansvarlige ledere gennem velfunderet virksomhed uddannelse og forskning.

USB programmer er relevante for Sydafrika, andre afrikanske lande og videre. Ud over USB flagskib MBA, som præsenteres i løbet af en kortere periode fra 2016, USB tilbyder programmer i udviklingsfinansiering, Lederudvikling, Ledelse Coaching, Fremtidsforskning og Project Management.

Portefølje af programmer:

MBA (fuld tid og Modular) MPhil i Development Finance MPhil i Fremtidsforskning MPhil i Management Coaching PhD i Business Administration PhD i Development Finance Phd i Fremtidsforskning Postgraduate Diploma i Business Management og Administration Postgraduate Diploma in Fremtidsforskning Postgraduate Diplom i Lederudvikling Postgraduate Diplom i projektledelse Postgraduate Diploma in Development Finance Postgraduate Diplom i Financial Planning Lederuddannelse

Grunde til, at du bør vælge USB

Tre internationale akkrediteringer

USB har kvalitet garantier i form af AACSB, EQUIS og AMBA akkreditering. USB var den første skole fra en afrikansk universitet til at holde alle tre internationale akkrediteringer for business schools.

International eksponering

USB internationale deltagelse fremgår af de tre internationale akkrediteringer, dens internationale studerende, besøger internationale fakultet og udvekslingsstuderende, den obligatoriske MBA International Study modul på et udenlandsk business school på MBA-program, sin tilstedeværelse i mange dele af det afrikanske kontinent, og partnerskaber med handelshøjskoler på alle kontinenter.

Afrika-fokuserede ekspertise

USB er din virksomhed viden samarbejdspartner i Afrika. Skolen er blevet kendt for sin afrikansk-fokuserede ekspertise på områder som udviklingsfinansiering, etik og corporate governance, personlig lederudvikling, ledelse coaching, futures forskning og emerging land økonomi.

Lederudvikling

Et stærkt fokus på lederudvikling er en del af vores programmer - især vores MBA og Postgraduate Diploma in Leadership Development. USB ledelse ekspertise benchmarkes mod internationale standarder og godkendt af en voksende mængde af respekterede forskningsinstitutioner.

Kollaborativ læring

Kollaborativ læring er et centralt element i USB programmer, og denne intense engagement bidrager til livsændrende oplevelse af at studere med os. Hver elev bringer forskellige kvalifikationer, ledelseserfaring og kulturelle viden til bordet.

Mangfoldighed

På din studie rejse på USB, vil du samarbejde med folk fra en bred vifte af kulturer og lande. Studerende kommer fra hele Sydafrika, resten af ​​Afrika og verden. Denne mangfoldighed vil tilføje dybde til din læring erfaring og hjælper dig med at opbygge værdifulde netværk af forretningsforbindelser og medstuderende, der vil vare dig en levetid. www.usb.c.za

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Cape Town

    Carl Cronjé Drive, Bellville, 7530, Cape Town

Spørgsmål