Keystone logo
Politehnica University Timisoara

Politehnica University Timisoara

Politehnica University Timisoara

Introduktion

Politehnica University Timisoara (UPT) Er et af de største tekniske universiteter i Central- og Østeuropa. Det blev grundlagt i 1920 som et svar på behovet for ingeniører inden for rammerne af den økonomiske genopretning i det første verdensomspændende år. I løbet af sin over 95 års eksistens, Politehnica University Timisoara Produceret over 123 000 ingeniører, meget værdsat på nationalt og internationalt plan for deres kompetence.

Studieprogrammerne er organiseret i henhold til Bologna-systemet. Over 12000 studerende er registreret på forskellige niveauer (Bachelor, Master, Doctoral and Postdoctoral), mens ca. 700 lærere og ca. 500 administrative og hjælpeansatte arbejder inden for sine rammer.

Politehnica University Timisoara har 10 fakulteter: Fakultet for Arkitektur og Byplanlægning; Fakultet for Automation og Computing; Fakultet for Byggeri og Anlæg; Fakultet for Kommunikationsvidenskab; Fakultet for Elektroteknologi; Fakultet for Elektronik, Telekommunikation og Informationsteknologi; Fakultet for Industriel Kemi og Miljøteknik; Fakultet for ledelse inden for produktion og transport; Fakultet for Maskinteknik; Det Tekniske Fakultet i Hunedoara.

Politehnica University Timisoara ejer en pædagogisk og forskningsinfrastruktur - bygninger og udstyr - kan sammenlignes med de mest prestigefyldte europæiske universiteter. Vigtige investeringer blev foretaget i løbet af de seneste år. Eleverne af Politehnica Universitet Timisoara har til deres rådighed en moderne student campus, der består af to cafeterier og 16 studentboliger med over 5 500 indkvarteringssteder. Alle 1800 studenteværelser er indrettet, har internetforbindelse og kabel-tv.

Universitetet har Over 250 bilaterale Erasmus + -aftaler og mere end 100 rammeaftaler om samarbejde med universiteter fra hele Europa, men også fra Asien, Afrika, Nord- og Sydamerika. Hvert år udfører mere end 200 studerende en studie eller en industriel placering i udlandet, mens over 100 studerende fra partnerinstitutioner kommer til at studere eller lave en industriel placering under tilsyn af en UPT-koordinator.

Du har til rådighed en bred vifte af campusfaciliteter for at gøre dit ophold på UPT så behageligt og produktivt som muligt.

Visum support. Afdelingen for International Relations giver information og understøtter din ansøgning for at opnå visum og opholdstilladelse. • INDKVARTERING. Vi garanterer overkommelige universitet indkvartering for alle internationale studerende. Værelserne har Internet, TV kabel, et køleskab, møbler og sengetøj, og deles af 2 eller flere studerende. Badeværelser, vaskerum, læsesale og køkkener deles så godt. Alle boliger er inden for gåafstand fra UPT bygninger og byens centrum. Overnatning i boligerne kan leveres tidligst 4 dage før begyndelsen af ​​det akademiske år.

spise tjenester. Studerende kan købe spisebilletter for den studerende cafeterier. Hver kupon sikrer et måltid til en pris på ca.. 2 EUR. I den studerende campus vil du også finde et supermarked, forskellige købmandsforretninger og et bredt udvalg af restauranter. De fleste kollegier har automater.

LÆGEBEHANDLING. Studentpolyklinikken er placeret på Studiekampus og tilbyder gratis lægeundersøgelser og behandlinger i generel medicin, internmedicin og ekkografi, dermatologi, familieplanlægning, gynækologi, otorhinolaryngologi, oftalmologi. Studerende kan også få henvist til specialister på andre områder, når det er nødvendigt.

SPORTSCENTER. Der er to sportshaller rådighed for UPT studerende og ansatte. Du vil få adgang til fitness hal, udendørs fodboldbaner, løbebane, dækket mini-fodboldbaner, indendørs og udendørs swimmingpools med sauna og fitness udstyr, basketball og volleyball domstole, bitumen og skotskternet tennis felter.

BIBLIOTEK. Det Centralbibliotek Politehnica Universitet Timişoara har en omfattende samling af bøger og publikationer, samt relevante videnskabelige databaser. Læsning mellemrum, små gruppe-arbejdsrum, computer-arbejdsområder og relaterede tjenester er tilgængelige for biblioteket kort indehavere. En undersøgelse hal af biblioteket er åben 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

VELKOMMEN ARRANGEMENTER. Udvekslingsstuderende forventes at ankomme en uge før begyndelsen af ​​det akademiske år. De velkommen aktiviteter hjælpe eleverne opleve byen og universitet, tjenesterne og de muligheder, de kan bruge, og samtidig være indskrevet på UPT. Internationale studerende skal deltage i åbningen af ​​det akademiske år og velkommen møde arrangeret i deres fakultet, samt de begivenheder arrangeret af afdelingen for internationale forbindelser.

ANDRE TJENESTER For UPT studerende omfatter: akademiske mentorer for hele studietid, karriere rådgivning og karriere messer, en e-mail adresse, som kan bruges til at logge ind på eduroam (giver gratis internetforbindelse i 74 lande), gratis offentlig transport i Timisoara for studerende under 26 år og for ph.d.-studerende under 30 år, gratis togbilletter inden for rumænsk, rabatter til kulturelle arrangementer.

TOP 10 grunde til at vælge UPT:

 1. Værdi for pengene. Undervisningsgebyrer for både rumænske og internationale studerende er rimelige og overkommelige. Stipendier baseret på akademisk præstation, eller økonomisk behov er også tilgængelige.
 2. Fremragende infrastruktur til undervisning og forskning. Universitetet gør løbende investeringer for at opdatere sin infrastruktur.
 3. Bredt udvalg af uddannelser. UPT tilbyder uddannelser undervist på flere sprog på en lang række områder.
 4. EU-kvalitet af høj kvalitet. Akkrediterede, internationalt anerkendte uddannelser undervist på engelsk, tysk eller fransk.
 5. Høj beskæftigelse af kandidater. Vi har stærke forbindelser med erhvervsklimaet og tilbyder professionelt relevante uddannelser med gode karrieremuligheder efter eksamen.
 6. Fuld støtte under dine studier. Fri adgang til alle universitetets faciliteter, akademisk mentorskab og karrierevejledning.
 7. Kompakt, venlig, centralt beliggende campus. Studieboliger, cafeterier, sportscentre, biblioteket, foredragssalene og laboratorierne er alle beliggende i et kompakt område i nærheden af ​​byens centrum.
 8. Store placering. Timişoara er en sikker, sjov og kulturelt mangfoldig by med et levende kunstnerisk liv og et dynamisk erhvervsliv. Over 40000 rumænske og internationale studerende studerer her for at nå deres karrieremål.
 9. Internationalt perspektiv. Vi byder studerende og gæsteforelæsere velkommen fra en lang række lande og giver vores studerende mulighed for at modtage et stipendium til at studere eller udføre praktikophold i udlandet hos en af ​​vores partnerinstitutioner.
 10. Stærke studentforeninger. Studentforeningerne organiserer mange sociale, akademiske og karriere arrangementer. Studentrepræsentanter er involveret i universitetets beslutningsprocesser.

Placeringer

 • 2 Piaţa Victoriei, RO-300006, Timișoara

Spørgsmål