Keystone logo
University of Wisconsin Eau Claire College of Business Mba
University of Wisconsin Eau Claire College of Business

Mba

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning, På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Northwestern Wisconsin's eneste akkrediterede MBA


Vores MBA-program tilbydes om aftenen for at imødekomme behovene hos voksne arbejdstagere. Du kan også kombinere on-campus kurser med online dem, der tilbydes gennem University of Wisconsin MBA Consortium.

Programoversigt

UW-Eau Claire MBA-programmet giver dig en bred, praktisk forståelse af erhvervslivet og det dynamiske, globale miljø, hvor det opererer. Du vil udvikle de færdigheder og iværksætterånd, der er nødvendige for at styre forandringer og genkende de muligheder, det skaber. Og du vil lære retningslinjer for at konfrontere situationer på en etisk og socialt ansvarlig måde.

Som studerende i vores 30 studie MBA-program, vil du tilmelde dig:

»16 point MBA moduler
»2 point af krævede minimoduler: Lederskab og Mangfoldighed
»12 studiepoints valgfag.

Du kan fuldføre din MBA ved at tage alle dine kurser på campus på UW-Eau Claire. Kurser på campus tilbydes om aftenen for at imødekomme din arbejdsplan. Eller du kan kombinere MBA-kurser på campus med online dem, der tilbydes af UW-Eau Claire og dets University of Wisconsin MBA Consortium partnere-UW-La Crosse, UW-Oshkosh og UW-Parkside.

På campus og online klasser er komfortabelt små og studerende i vores MBA-program lærer hinanden og fakultetet at kende. Klassediskussioner er meget rige med fakultetsmedlemmer, der tjener mere som diskussionslærere end de stand-up-and-lecture professorer, du husker fra dine bachelordage.

Optagelse Krav

UW-Eau Claire MBA-programmet blev designet til at imødekomme behovene for kandidater i arbejdsstyrken samt studerende, der søger direkte adgang fra deres bacheloruddannelser. Vi glæder os også over ansøgninger fra internationale studerende og personer, der er interesseret i det 150-timers BBA / MBA-program.

Din bachelorgrad behøver ikke at være i et forretningsområde. Men personer uden baccalaureate business grader skal opfylde MBA program kursus forudsætninger. Kontakt MBA-direktøren, hvis du ønsker at diskutere strategier til opfyldelse af MBA-kursusforudsætninger.

For at blive optaget til MBA-programmet i fuld stående skal eleverne opfylde følgende krav:

 • Baccalaureate grad fra et regionalt akkrediteret college eller universitet
 • Kumulative bachelor gradepoint gennemsnit på mindst 2,75 (på en 4,0 skala)
 • Tilfredsstillende gennemførelse af MBA-kursusforudsætninger
 • Acceptabel Graduate Management Admission Test® (GMAT®) eller Graduate Record Examinations® General Test (GRE® General Test) score.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master of Business Administration (MBA)
  • New York, USA
 • Master of Business Administration (deltid)
  • Minneapolis, USA
 • Master of Business Administration med Data Science
  • Paris, Frankrig
  • Heidelberg, Tyskland
  • + 2 Mere