Keystone logo
University of Western Australia Business School

University of Western Australia Business School

University of Western Australia Business School

Introduktion

Hvorfor vælge UWA


Udforsk vores campuser og faciliteter, kendskab til historien om vores stats ældste universitet og opdag hvorfor en UWA-grad kan sætte dig op for fremtidens karrierer, ikke kun morgendagens job.

Vi er stolte af at rangere først i Western Australia og placere i de 100 mest universiteter, der er globalt.

No1 - Lige første samlet for studerendes efterspørgsel og forskning

7 - Syv af vores fag er rangeret i verdens Top 50

Top 100 - Rangeret 96 i top 100 af universiteter rundt omkring i verden

74880_74854_2017.03.06UWAANNUAL-HR-61BusinessSchool.jpg


Fem grunde til at studere ved UWA

Find ud af, hvad der inspirerer folk til at forfølge deres mål med os.


Levende elevoplevelse

Ved siden af ​​svanefloden er vores Perth-campus blandt de mest maleriske i Australien med ikoniske sandstenbygninger, der sidder blandt kulturarvssteder. Vi er kun 10 minutter fra Perths største shopping- og forretningskvarter og tæt på mange af byens fantastiske strande.

På campus har du en række vigtige faciliteter at nyde, herunder caféer, biblioteker, boghandlere, et pulserende kulturområde og tonsvis af klubber og samfund for at deltage og opleve elevlivet fuldt ud. Vores støttende Student Guild betyder at du kan prøve din hånd på frivilligt arbejde, få uafhængige rådgivning på en række områder eller deltage i en af ​​de mange forskellige begivenheder på og uden for campus.


Innovativ kursusstruktur

Uanset hvad du måtte have, skaber en UWA-grad en verden af ​​muligheder. Omkring 40 procent af dagens job vil ikke eksistere om 20 år (CEDA, 2015), så vi tror på bedre forberedelse til fremtidens karrierer.

Vores innovative kursusstruktur er den eneste af sin art i WA og er baseret på en global model. Det betyder, at du kan forfølge dine interesser og maksimere dine karrieremuligheder på samme tid. Denne fleksibilitet sætter dig adskilt fra mængden og er nøglen til fremtidssikring af din karriere.


Rankings og ratings

Vi stiller ensartede første overordnet i Australien for efterspørgsel efter studerende, uddanner startlønninger, forskningsintensitet og forskningsbevillinger baseret på nøgleforanstaltninger i Good Universities Guide 2016. QS World Rankings har givet os sin højeste rating - 5 Stjerner - og vi rangerer i den øverste en procent af universiteter over hele verden. Syv af vores fagområder er placeret i verdens top 50, ifølge QS World University Rankings efter emne.


Graduate resultater

Din UWA-grad er en investering i din fremtid. Vores kandidater overstiger konsekvent de nationale gennemsnitlige startlønninger og statslige graduate beskæftigelsesfrekvenser. Vi fejrer stærke industripartnerskaber og tilbyder dig praktiske, virkelige erfaringer ud over værdifulde faglige netværksmuligheder. Denne praktiske læringsmetode er højt værdsat af arbejdsgivere og sikrer, at du er karrierebered. Vores alumner fortsætter med at inspirere og skabe en positiv indvirkning på samfundet.


Ændre verden gennem forskning

Som et forskningsintensivt universitet er vi en del af gruppen af ​​otte (en koalition af topforskningsuniversiteter i landet) og en af ​​kun to australske medlemmer af Worldwide Universities Network. Vi er også et fundament medlem af Matariki-netværket af høj kvalitet, forskningsintensive universiteter med særlig fokus på elevoplevelse.

Gennem årene har vi fortsat med at tiltrække højt kaliber, globalt anerkendte medarbejdere, forskere og studerende, herunder vores nobelpristagere professor Barry Marshall, og vi modtager årligt omkring 80 procent af alle forskningsfinansieringer til WA-universiteter.

74881_74849_2017.03.09UWAANNUAL-HR-66.jpg


Industriforbindelser

På UWA studerer du ikke kun en grad, men har mulighed for at få værdifuld erfaring med din fremtidige karriere.


Mentoring

Forbinde med en professionel professionel til en-til-en-rådgivning og udvikle dine evner.


Ikke-kredit-oplevelse

Vores netværk af brancheplaceringer giver dig mulighed for at finde ukrediterede placeringer.


Placering for kredit

For-kredit placeringer eller praktikum er arrangeret som en del af din grad.

74882_74853_2017.03.20UWAANNUALDAY10.-116.jpg

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Perth

    35 Stirling Highway, 6009, Perth

Spørgsmål