Keystone logo
University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

Introduktion

University of West London - RAK Branch Campus

UWL har et ry for uddannelse af høj kvalitet tæt knyttet til beskæftigelsen. Vi tilstræber at inspirere vores elever til at blive innovative fagfolk, der forbinder dem med spændende og givende karriere.

Universitetet er baseret i hjertet af en af ​​Storbritanniens mest succesrige forretningsområder og har højt kvalificeret personale med stor erfaring i deres respektive fagområder og stærke forbindelser til deres brancher.

Alt vi gør er designet til at udstyre vores studerende med både den akademiske viden og de praktiske færdigheder til at lykkes i deres valgte karriere. Vi er karriereuniversitetet.


Her på University of West London har vi lanceret i partnerskab med Wisdom Education Group, som er vores lokale akademiske infrastrukturudbyder. Dette er vores single Branch Campus for at tjene eleverne fra UAE, Mellemøsten og Afrika.

Vi er glade for at tilbyde en række højkvalitets, karrierefokuserede bachelor- og postgraduate-kurser, leveret af højt erfarne undervisere.

Vi bringer vores student-centreret etos til Ras al Khaimah, så studentene er kernen i alt, hvad vi gør i form af læseplaner, undervisning og campusliv. Vi tilbyder fleksible ruteplaner, der passer til elevernes behov og for at imødekomme arbejdende fagfolk. Klasser leveres på engelsk, og de tildelte kvalifikationer vil være de samme som hvad vi tildeler her i Storbritannien.

University of West London Branch Campus, Akademisone, Ras al Khaimah Forenede Arabiske Emirater:

Det nyligt lancerede Center of West London (RAKFTZ Branch) er beliggende i Akademisk Zone i Ras Al Khaimah Free Trade Zone i De Forenede Arabiske Emirater. Dette er første grenskampus ved University of West London i Mellemøsten./strong>

Campus er centralt beliggende på grænsen til Umm Al Qaiwan i Ras Al Khaimah Emirat på Al Hamra. RAK Keramik, verdensberømte keramikvirksomhed, der ligger tæt på denne campus. Den direkte adgang fra Fujairahs emirat er en ekstra fordel. Denne campus kunne direkte tjene hele de nordlige emirater, da det ligger tæt på Fujairah, Umm Al Quwain, Ajman, Sharjah og Dubai. Centret har 50 minutters kørsel fra Dubai, og transport leveres i hele de nordlige emirater herunder dubai.

Centret tilbyder en række bachelor-og postgraduate kurser, der undervises af højt erfarne undervisere. Klasser leveres på engelsk, og de tildelte kvalifikationer vil være de samme som hvad vi tildeler her i Storbritannien.

Kurser, der vil blive tilbudt, omfatter ledelse, økonomi og regnskab, og rejse og turisme ledelse.

Karriere og studieprogression

Efter kursusafslutningen føler vores MBA-studerende mere selvtillid, og mange har flyttet ind i vækstområder som bank-, konsulent-, regerings- og non-profit-sektorer på den internationale arena, mens andre driver deres egne succesfulde virksomheder.

Vores MBA-kandidater arbejder nu med virksomheder som:

Citibank
Accenture
GlaxoSmithKline
NHS Trusts
BBC
Yahoo
Starbucks
Continental Dæk
Times India
Jarvis Hoteller
Formynderen

Undersøg progression


Mens du studerer, har du måske opdaget et område, du vil lære mere om. Doktorandstudiet giver dig mulighed for at udvikle forskning og generiske færdigheder til at udstyre dig til at fungere vellykket som en professionel forsker./>

Karriere støtte


Vores grader er designet til at hjælpe dig med at finde den karriere, der passer til dig. 96% af vores kandidater er i arbejde inden for 6 måneder efter eksamen./>

Med vores ønskelige West London-beliggenhed har vi stærke forbindelser med mange nationale og multinationale organisationer som BBC, Hewlett-Packard (HP) Ltd, Middlesex Law Society og Savoy Education Trust. Vi har en stærk track record for at yde værdifulde jobplaceringer, og vi giver også praktisk erfaring på universitetet gennem vores Student Ambassadors 'ordning.

Mange af vores medarbejdere har succesfulde baggrunde i relevante industrier og kan rådgive dig om, hvordan du starter din karriere. Vores karriere service vil også hjælpe dig med at realisere dit potentiale ved at tilbyde specialistrådgivning og vejledning i en lang række karriereproblemer, herunder:

 • CV'er
 • jobsøgning
 • ansættelses- og udvælgelsesprocedurer
 • yderligere studier.

Vi er karriereuniversitetet.

Placeringer

Placeringer
 • Al Jazirah Al Hamra

  Al Mamourah Street, Al Nakheel Al Hamra, , Al Jazirah Al Hamra

  Programmer

  Spørgsmål