Keystone logo
University of Valencia Internationale MBA (IMBA)
University of Valencia

Internationale MBA (IMBA)

0 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* 13.000 € ca.

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Master i International Business Administration (IMBA)

Siden foråret 2004 har det økonomiske fakultet ved Universitat de València tilbudt den officielle Master i International Business Administration (Imba) Som medlem af International Business School Alliance (IBSA). Denne Alliance blev etableret i 2003 og er et voksende netværk af internationalt orienterede business schools.

Studerende vil modtage en dobbelt mester award, som det er obligatorisk at studere i to forskellige lande inden for IBSA netværk af institutioner for et akademisk år. Dette er en fuldtids-program for business kandidater og al undervisning foregår helt igennem engelsk. Det Imba program giver en unik og lærerig oplevelse designet på begge studerendes behov og kandidaternes muligheder. Det går ud over adressering handelsspørgsmål mellem lande ved at tilskynde til kritisk analyse af, hvad der gør en virksomhed konkurrencedygtig i international sammenhæng.

Den Imba Programmet sigter mod at træne de studerende:

 • For lederroller, hvor globale temaer er afgørende i beslutningsprocessen.
 • For positioner, hvor en bevidsthed om økonomisk og kulturel mangfoldighed er lige så vigtig som professionelle lederevner.
 • For hurtigt skiftende situationer, hvor evnen til at tilpasse hurtigt kan gøre forskellen mellem virksomhedens succes eller fiasko.
 • For karrieremuligheder, hvor der kræves to- eller flersprogede færdigheder.

anerkendelse

Denne officielle Master er blevet anerkendt som en "Innovation Group" af Universitat de Valencia Unitat d'Innovació Educativa.

kommende studerende

Den Imba Programmet rekrutterer internationale, innovative studerende på verdensplan fra forskellige kulturelle, geografiske og faglige baggrunde. Det letter stærk interaktion og udveksling af erfaringer blandt de studerende. At studere i to forskellige lande og dermed støder begge kulturer giver de studerende en glimrende chance for at kommunikere og leve i begge miljøer med succes. Den IMBA giver den viden og de færdigheder, der er nødvendige for globalt lederskab i det 21. århundrede.

Adgangskrav

For at deltage aktivt og effektivt i IMBA programmet, eleverne har brug for at tage fat på følgende områder:

 • En bachelor niveau grad relevant eller beslægtet til Business Management (f.eks bachelorgrad i Business, Økonomi, regnskab, finans eller Management). Hvis eleverne har en anden BA grad, er det nødvendigt at give bevis for en deltagelse i mindst flere Management klasser og / eller fremlægge dokumentation for yderligere relevante færdigheder eller erhvervserfaring.
 • En dokumentation for engelsk sprogfærdighed via anerkendt test IELTS eller TOEFL (mindst 6,5 point i IELTS eller 550 i TOEFL, 213 i TOEFL ved computeren, 79 i TOEFL via internettet). Undtagelser kan gives til ansøgere, der påtog en væsentlig del af deres universitetsstudier i engelsk.

Der henvises til følgende her for specifikke adgangskrav instruktioner i Universitat de Valencia.

Akademisk, videnskabelig eller faglig interesse:

I erhvervslivet, også økonomien generelt, spørgsmål behandles på globalt plan. Globalisering kan defineres som integration af landenes takket være den enorme reduktion af omkostninger i transport og kommunikation og fordelingen af ​​barrierer for den frie bevægelighed blandt grænser af varer, tjenesteydelser, kapital og viden og (i mindre grad) af mennesker.

Denne globalisering har medført en udvikling i vejen for at opfatte den praksis virksomhed i en stadig mere konkurrencepræget verden. Hvad der før blev kaldt international handel, nu kaldes internationalisering af virksomheder, da forholdet mellem økonomiske enheder forsøger at finde langsigtede aftaler i stedet stole på konkurrencer på kort sigt. Derfor i at deltage i erhvervslivet de samtidige ledelser i mange lande, de begivenheder, der finder sted i en af ​​dem er også relevante for driften af ​​selskaberne i de andre. The Master 's Degree i International Business Management ønsker at give til hans / hendes kandidater en uddannelse, hvor de globale aspekter vil blive behandlet, når de tager beslutninger.

Forståelsen af ​​økonomisk og kulturel mangfoldighed bliver i denne Master noget så vigtigt som faglige færdigheder eller ledelse. De kandidater i masteruddannelse i International Business Management vil ende med at tage job, hvor er afgørende mobilitet og tilpasningsevne til hurtige ændringer i miljøet, og de skal være uddannet til dette. Den Mesterens tilbud denne oplevelse giver udvekslingen mellem de forskellige universiteter og giver mulighed for at de studerende til at opdage den måde at være og måde at arbejde af studerende fra andre racer og kulturer.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MBA i Global Business
  • Curepipe, Mauritius
 • MBA Specialisering i International Business
  • Krems an der Donau, Østrig
 • Deltids MBA i International Business
  • Amsterdam, Holland