Keystone logo
© Carrianna Field
University of Valencia

University of Valencia

University of Valencia

Introduktion

The University of Valencia, der blev grundlagt over fem århundreder siden af ​​Juryer af Valencia, er blevet en moderne, offentligt universitet, der lærer alle områder af viden: sociale, økonomiske og juridiske videnskaber, eksperimentelle videnskaber, teknik, sundhedsvidenskab, uddannelsesmæssige og humanistiske videnskaber .

Mere end 45.800 studerende og 8.600 ph.d.-studerende tage klasser undervises af mere end 3.300 professorer, foredrag og forskere på vores campusser (Blasco Ibáñez, Burjassot-Paterna og Tarongers) med støtte på over 1.700 administration og service personale.

UniversitatValencia102

Mission

Missionen for Universitat de València klart udstikker eksistensberettigelse institutionen, i henhold til de juridiske og lovmæssige rammer. Den strategiske planlægningsproces forpligtet sig til at definere den strategiske plan for Universitat de València 2008-2011 resulterede i definitionen af ​​universitetets mission.

Vi forstår, at denne erklæring fortsat fuldt aktiv, selv om deres præstation vil kræve forskellige mål og indsatsområder, der fokuserer på nye udfordringer og omstændigheder.

"The Universitat de València mission er at uddanne kompetente fagfolk på europæisk plan og tilskynde prestigefyldte forskning med international gennemslagskraft at bidrage til udviklingen af ​​vores samfund. Uddannelse og forskning fremme UV opgaver inden for formidling af videnskab og kultur, og i bekræftelsen af ​​de demokratiske værdier i samfundet i almindelighed, og Valencias samfund i særdeleshed. "

UniversitatValencia101

Se

Inden for rammerne af UV mission, og når taget aktivitetsområde (undervisning, forskning, overførsel og kultur), er det muligt at forklare formålet med institutionen i form af mål, som definerer og kvalificere vores tjenester til rådighed, og fastsætte milepæle vi ønsker at opnå inden for tidsrammen for denne strategiplan 2012-2015.

Den Universitat de València ønsker at blive anerkendt i fremtiden:

 • At være en højere læreanstalt med en kvalitet, omfattende og internationale akademiske tilbud, åbent for alle og dækker varige uddannelsesbehov i hele de forskellige faser af livscyklus brugere.
 • Evnen til at levere omfattende vejledning til deres studerende, som kommer til udtryk i kvaliteten af ​​bachelor oplevelse på Universitat de Valencia og en kvalifikation, der forbedrer beskæftigelsesegnetheden for færdiguddannede.
 • Mængden og virkningen af ​​forskningsresultater, der genereres af deres hold.
 • Evnen til at fange specialiserede forskningsressourcer: tiltrække og udvikle talenter og samstemmende i de internationale konkurrencedygtige opkald.
 • Evnen til at tilbyde en bred vifte af overførsel tjenester og de videnskabelige og tekniske tjenester, gennem synlige og tilgængelige processer, let forståeligt nuværende og potentielle brugere.
 • Evnen til at skabe stabile relationer med brugere af overførsel tjenester, og tilbyde dem omfattende løsninger, der rækker ud over bestemte transaktioner.
 • Omfanget, kvalitet og rigdommen i dens kultur og deltagelse tilbud i universitetets liv, der bidrager til at tilbyde en "UV erfaring«, der opfylder brugernes behov.
 • At være en kulturel reference i Valencia samfund, med særlig vægt på deres kultur og sprog.

Fra dette synspunkt, kan målene for institutionen i hvert af de fire indsatsområder og de strategiske målsætninger, der tillader at nå de opstillede mål identificeres. Således er UV s strategiplan for perioden 2012-2015 indstillet.

Værdier

Hver institution har en kultur baseret på et sæt værdier, der gennemsyrer de principper, der regulerer dets handlinger. Værdierne af UV har formes gennem historien, og de er blevet afspejlet i University forfatning.

Præsentationen af ​​UV værdier forsøger at opstille en solid referenceramme, der guider adfærd og holdninger af institutionen, som påvirker dens beslutninger og den måde, der udfører sine aktiviteter, og de udgør de centrale begreber, der artikulerer de forskellige miljøer i University Social Responsibility (USR) af UV.

Således de værdier, der gennemsyrer handlinger UV og at tjene som grundlag for udviklingen af ​​den strategiske plan 2012-2015 er følgende:

 • Identity engagement. UV er en institution stærkt dybt rodfæstet i det område, og er knyttet til Valencia virkelighed, af denne grund lægger særlig vægt på beskyttelse og fremme af dets kultur og sprog, samt studiet af alle de kulturelle manifestationer af dens tætte kulturelle og territorium miljø.
 • Excellence i udviklingen af alle vores undervisning, søge, overføring og kulturformidling. Denne værdi er angivet i vores forpligtelse til kvalitet, vurdering og løbende forbedring.
 • Innovation. UV udrette sin intellektuelle ledelse kald fra sine principper om rationalitet og universalitet, lette, stimulerende og hosting intellektuelle og kritiske aktiviteter i alle områder af viden og læring.
 • Social og økonomisk fremgang, hvilket resulterer i tilsagn om UV til intellektuelle og materielle udvikling for befolkningerne og fremskridt i viden.
 • Gennemsigtighed i forvaltningen og åben dialog med samfundet, som fremmer deltagelse, tillid og engagement i institutionen. For at lette den interne kommunikation og gensidig viden mellem de forskellige grupper af interesse, der danner universitetet community for at muliggøre en harmonisk udvikling af den viden, rettet til forbedre de færdigheder af mennesker og deres sameksistens i et pluralistisk og demokratisk samfund.
 • Retfærdighed, hvilket resulterer i forhold til lighed og muligheder for alle mennesker rettigheder ", uden forskelsbehandling på grund af race, køn, mening, sprog, religion eller enhver anden betingelse eller social eller personlig omstændighed. Med hensyn til den interne politik, UV fremmer positiv forstærkning foranstaltninger til lige deltagelse af alle medlemmer af institutionen og fortaler for sin sprog og kultur, som er kernen i sin identitet. Lige så positiv indsats for handicappede fremmes, så de kan have en fuld og tilfredsstillende universitetets liv.
 • Ligestilling UV udfører sine funktioner og aktiviteter (undervisning, forskning, kultur og ledelse) under lige muligheder princippet mellem mænd og kvinder, og det udvikler og anvender dette gennem den tilsvarende "Ligestilling Plan«.
 • Solidaritet og samarbejde med forskellige grupper af interesse, som institutionen interagerer på det sociale, kulturelle, økonomiske og akademiske miljø. I det akademiske miljø, er UV begået med skabelsen af ​​muligheder og lige vilkår for det største antal mennesker (sociale dimension af højere uddannelse). Ligeledes UV samarbejder med andre universiteter og akademiske institutioner med særlig vægt på de valencianske universiteter og dem, der tilhører den catalanske sprogområde, der indgår i netværket af den nuværende Joan Lluís Vives Institute.
 • Bæredygtighed UV er til gavn for den økologiske forsvar og miljø, og det fremmer og anvender Actives foranstaltninger til beskyttelse og forbedring af sundheden af universitetets community-medlemmer. Institutionen udvikler denne værdi gennem aktiv anvendelse af de femogtyve politikker, der indgår i programmet "Sustainable Campus. Uddannelse og forskning for Sustainability ".

De nævnte værdier tjener til at understøtte tilgangen af ​​strategien og de vigtigste succesfaktorer hvorved UV sigter mod at nå sine mål i de forskellige områder af dets aktiviteter.

Placeringer

 • Valencia

  University of Valencia Av. Blasco Ibáñez, 13, 46010, Valencia

Programmer

Spørgsmål