Keystone logo
University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

Introduktion

Velkommen til University of the Incarnate Word

Hvorfor UIW?

Enkel. Vi møder dig, hvor du er. Vi hjælper dig med at få en verden af selvtillid. Vi tror på, hvor du skal hen.

Det hjælper med at komme i gang i San Antonio, den tredje hurtigst voksende økonomi i USA. Du finder mange gode jobmuligheder her - inden for sundhedspleje, uddannelse, rumfart, bioforskning, vedvarende energi, 3D -animation og spildesign og andet programmer inden for førende karriereområder.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161327_IMG_6951.JPG

Med over 135 års tradition er University of the Incarnate Word i San Antonio, Texas forpligtet til uddannelsesmæssig ekspertise i en kontekst af tro på Jesus Kristus, Guds inkarnerede ord. UIW er det største katolske universitet i Texas og det fjerde største private universitet i Texas. Med en smuk hovedcampus i San Antonio har UIW lokationer i hele byen og Syd- og Centrale Texas samt to campusser i Mexico og et europæisk studiecenter i Strasbourg, Frankrig. UIW blev grundlagt af og er et sponsoreret ministerium for Sisters of Charity of the Incarnate Word .

UIW er forpligtet til at forme gode sind med stærk karakter, der vil udvide vores verden. Kernen i UIW's mission er en forpligtelse til social retfærdighed og samfundstjeneste. Med en læreplan designet til at udvide elevernes forståelse af verdens behov lærer mænd og kvinder at blive bekymrede og oplyste borgere ved at bruge deres færdigheder til en meningsfuld indflydelse i det lokale og globale samfund. Gennem programmer, der tilbydes på bachelor-, kandidat- og ph.d. -niveau gennem 11 skoler og gymnasier, kan studerende positivt påvirke utallige brancher og studieretninger.

Som en latinamerikansk betjenende institution og Yellow Ribbon School byder UIW med stolthed studerende med alle baggrunde velkommen og støtter dem gennem deres akademiske rejser.

UIW er det eneste katolske NCAA Division 1 atletikprogram i syd, og tæller 14 sportsgrene og 23 herre- og damehold. Som et stolt medlem af Southland -konferencen modellerer UIW -teams etisk sportslighed og forbilledlig atletik.

Vores rigdom af tradition, stærke bånd og historisk historie har givet anledning til en stolt alumnebase på mere end 40.000 mænd og kvinder over hele verden. Kandidater fortsætter med at leve UIW -missionen på deres område og viser eksemplarisk arbejde inden for kunst, borgerlig service og professionelle præstationer.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161415_RCJ_3399.jpg

Campus funktioner

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

Capstone-oplevelsen

HEB School of Business & Administration-studerende deler deres færdigheder med virksomheder i den virkelige verden inden eksamen.

Som en del af business curriculum er MBA-studerende forpligtet til at tage et hjørnestenskursus. Disse kurser omtales som en "slutsten", fordi de er en af de sidste stykker i en studerendes grad og en kulmination på deres programuddannelse. Capstone-kurset beder eleverne om at udnytte al viden og færdigheder opnået fra deres andre kurser og anvende dem på scenarier i den virkelige verden gennem et capstone-projekt.

Capstone-kursusprojekter trækker på det væld af studerendes viden og erhvervsuddannelse for at hjælpe virksomheder og organisationer med at håndtere udfordringer. Studerende har også stor gavn af projekterfaringen og gennemfører kurset mere forberedt til at komme ind i arbejdsstyrken, fordi hovedstenskurset gav dem mulighed for at mødes med organisatoriske beslutningstagere, forstå organisationsstrukturer, analysere forretningsprocesser, identificere forretningsmæssige udfordringer, forbedre præsentationsevner og udvikle nøglekontakter for at udvikle professionelle netværk.

Bonilla Videnskabssal

Renoveret og genåbnet i 2006 med state-of-the-art udstyr, Bonilla Science Hall (BSH) huser afdelingerne for teknik, matematik, ernæring, atmosfærisk videnskab (meteorologi) og fysik på Broadway campus. BSH indeholder klasseværelser og moderne laboratorier for væskemekanik, materialeteknik, elektronik, meteorologi (udsendelse og operation), ernæringssundhed, mekanik og grundskoleundervisning. Et matematikvejledningscenter er placeret på tredje sal med en vejleder på standby for studerende, der har behov for matematik- eller statistikkursusassistance eller har brug for computeradgang. Også placeret på anden sal (BSH 216) er et 18-stations computerlaboratorium, der tilbyder opdateret software til undervisning og privat forskning.

Fakultetet har kontorer i nærheden af deres klasseværelser for at give mulighed for nem og åben interaktion mellem professorer og studerende. Studerende opfordres til at bruge studieborde, skrivetavler og minilærebogsbiblioteker i fakultetskontorområdet på BSH. Multi-purpose mødelokaler udstyret med A/V-teknologi er tilgængelige for fakultetet, personalet og studerende på anden sal.

Solhus

University of the Incarnate Word 's Solar House er designet og brugt af UIW Department of Engineering. Solpanelet i huset leverer elektricitet til det året rundt. Huset tæller med energieffektive funktioner, såsom dets Sun Power PV-paneler. Den har også genbrugsfunktioner som dens ECO-bordplader af genbrugsglas og dens Trex-terrasse (lavet af genbrugte mælkeflasker). Blandt andre bæredygtige funktioner har huset korkgulve og Parawood (gummitræ) skabe. Det har vandeffektivitet med dets lavstrøms VVS-armaturer og et dobbeltskyllende toilet. Derudover har den indendørs luftkvalitet takket være dens grønne glasfiberbeklædte indvendige plade (temple-inland), som er mug- og meldugbestandig. Det producerer mere ren energi, end der er nødvendigt for at drive bygningen.

Solar House er ADA-kompatibelt, og det har Platinum LEED-certificering af USGBC Leadership in Energy and Environmental Design. Senior designstuderende bruger dette rum til forskning og planlægning. Det fungerer som et besøgscenter, opsøgende facilitet og som inspiration til teknisk innovation for studerende og samfundet.

  Stipendier og finansiering

  Placeringer

  • San Antonio

   4301 Broadway, San Antonio, Texas, 78209, San Antonio

   Spørgsmål