Keystone logo
University of Saskatchewan, Edwards School of Business Cand.merc
University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Cand.merc

0 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* International studieafgift 47.900 CAD

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Om

Edwards MBAs intensive og stærkt integrerede format vil udvikle din ledelsesevne på en anvendt og nyttig måde. Mere end det vil du lære folkets ledelsesmæssige færdigheder, som hvordan man styrer, hvordan man kommunikerer effektivt og hvordan man leder.

Et bestemt unikt aspekt af dette innovative MBA-program er den fokuserede læring og integration af forretningskoncepter. Hvert kursus tilbydes efter hinanden i et modulformat. Kurser er planlagt i tre ugers varighed og skaber et intensivt læringsmiljø, der nedsætter eleverne inden for fagområdet, samtidig med at det giver fleksibilitet i planlægningen af ​​din MBA-uddannelse. Desuden lærer vores elever, hvordan forretningskoncepter integreres i forretningsbeslutninger gennem en kombination af anvendte kurser, øvelser, casestudier og projekter, der omfatter hvert funktionelt forretningsområde.

Velkommen til Edwards MBA

Mission for Edwards Master of Business Administration programmet er at uddanne fagfolk inden for en række brancher og facetter af samfundet til at blive de mest succesrige virksomhedsledere i deres område. Edwards MBA-programmet trækker fra Saskatchewans universitet og provinsen Saskatchewans unikke styrker som verdensledere til at levere integreret, intensiv og anvendt MBA-studieplan.

Edwards MBA værdsætter tilgængelighed og høj akademisk erfaring. Studerende udvikler en tilgang til ledelse, der er både integreret og strategisk, får en dybere forståelse for organisationer og deres lokale og globale kontekst. Ved at styrke deres interpersonelle kommunikation, teamopbygning og ledelsesmæssige færdigheder indgår kandidater deres faglige bestræbelser med tillid, integritet og ansvarlighed.

Edwards MBA-programmet fokuserer på teamopbygning, ledelse og forretningsstrategi. Fakultet og kolleger inden for Edwards MBA-program bliver værdifulde forretningskontakter og livslange venner.

Nøglefunktioner

Edwards MBA-programmet fokuserer på teamopbygning, ledelse og forretningsstrategi. Udover Edwards MBA-kurser indeholder nogle højdepunkter i vores program:

 • Integrative Moduler

Studerende læres en integreret læseplan, undervisning, der forsøger at nedbryde barrierer mellem emner og gøre læring mere meningsfuld for eleverne. Store begreber er udtjent fra disse brede temaer, og der er planlagt aktiviteter, der underviser eller informerer om disse begreber. En integreret læseplan kræver adgang til viden fra alle de traditionelle fag uden at mærke dem som sådan. Desuden tilføjer en integreret læseplan problemløsning, social bevidsthed og real-world applikation til læringsprocessen, der gør det til en mere omfattende måde at uddanne og lære.

Edwards MBA studerende er forpligtet til at gennemføre to moduler, der fokuserer på integration af læseplaner fra en række kurser. De integrerende moduler anvender en case-metode tilgang, herunder instruktion, diskussion, analyse, præsentation og skrivning.

Students in class

Planlagt to gange i løbet af programmet giver disse moduler mulighed for at integrere og anvende den viden, der er opnået i funktionelle områder. De første moduler er en byggesten inden for programmet ved hjælp af begreber, der læres til det punkt, hvilket fører til det afsluttende modul, som integrerer hele Edwards MBA-pensum.

Kurset er en blanding af korte forelæsninger, case-analyse i klassen samt diskussion samt gruppe- og individuel caseanalyse. Leverancer består af diskussionscase analysehåndbøger, klassegruppe præsentationer og skriftlig case analyse for begge moduler og en individuel skriftlig case analyse for det afsluttende modul.

 • Essential Management Skills Retreat

Deltag i en en-ugers intensiv erfaringskompetence i smukke nordlige Saskatchewan. Dette kursus vil give MBA-studerende færdigheder til at forbedre selvforståelse; forbedre interpersonel effektivitet og succesfuldt håndtere i komplekse miljøer. Studerende vil udforske deres ledelsesstil og udvikle deres kommunikationsfærdigheder; få værdifuld indsigt i, hvordan man håndterer vanskelige mennesker; udføre interessebaserede forhandlinger og hjælpe deres underordnede med at opnå forbedrede præstationsniveauer. Vi vil også fremhæve rollen som personlig velvære som et kritisk aspekt af ledelsesresultater.

Students on Essential Management Skills Retreat
 • Edwards MBA Internship Program

Edwards MBA Internship Program (EMIP) er en 8-måneders arbejdserfaring, der starter i januar af 1. år på din MBA-grad. Hvis du er optaget til EMIP, og du har succes med at sikre en placering, skal du acceptere at fuldføre din MBA i mindst to år.

Programmet er designet til studerende med ringe eller ingen erhvervserfaring i deres ønskede felt. Et praktikophold er en værditilvækst i Edwards MBA-program, hvor du får mulighed for at gennemføre forretningsteori og begreber fra din MBA-kursus. Arbejdspladser giver også øgede muligheder for læring, mentorskab og efteruddannelse.

Vi er meget stolte af vores MBA-program og vil gerne diskutere det med dig yderligere. Hvis du vil have flere oplysninger, bedes du udfylde formularen, og et medlem af vores kontor vil snart komme i kontakt.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Berlin Fuldtid MBA
  • Berlin, Tyskland
 • MBA (Master of Business Administration)
  • Vienna, Østrig
 • The ALBA MBA
  • Athens, Grækenland