Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Nevada, Las Vegas - MBA

University of Nevada, Las Vegas - MBA

University of Nevada, Las Vegas - MBA

Introduktion

MBA-programmerne giver vores studerende de nødvendige færdigheder og viden til at lykkes i den hurtige, altid skiftende forretningsverden gennem innovative og dynamiske programmer og kurser. Fakultetet og personalet på UNLV er meget stolte over at være dine partnere i opbygningen af en succesrig karriere.

Lee Business School tilbyder et deltids MBA-program om aftenen. Programmet er designet til at give en bred vifte af ledelses- og forretningsfærdigheder, viden og værktøjer til at blive visionære og kreative ledere. Studerende har mulighed for specialisering og dybtgående fokus på banebrydende spørgsmål gennem dobbeltuddannelser.

Lee Business School MBA-programmet på UNLV er designet til dem, der søger globale karriere- og ledelsesmuligheder. Verden ændrer sig hurtigt, og nutidens forretningsledere står over for nye udfordringer i et komplekst forretningsmiljø understøttet af nye kommunikationsteknologier og organisationsstrukturer. Succes på det nye globale marked kræver hold af ledere, der arbejder på tværs af funktioner og på tværs af grænser.

Placeringer

  • Las Vegas

    South Maryland Parkway,4505, 89154, Las Vegas

    Programmer

    Spørgsmål