Keystone logo
University of Nevada, Las Vegas - MBA

University of Nevada, Las Vegas - MBA

University of Nevada, Las Vegas - MBA

Introduktion

MBA-programmerne giver vores studerende de nødvendige færdigheder og viden til at lykkes i den hurtige, altid skiftende forretningsverden gennem innovative og dynamiske programmer og kurser. Fakultetet og personalet på UNLV er meget stolte over at være dine partnere i opbygningen af en succesrig karriere.

Lee Business School tilbyder et deltids MBA-program om aftenen. Programmet er designet til at give en bred vifte af ledelses- og forretningsfærdigheder, viden og værktøjer til at blive visionære og kreative ledere. Studerende har mulighed for specialisering og dybtgående fokus på banebrydende spørgsmål gennem dobbeltuddannelser.

Lee Business School MBA-programmet på UNLV er designet til dem, der søger globale karriere- og ledelsesmuligheder. Verden ændrer sig hurtigt, og nutidens forretningsledere står over for nye udfordringer i et komplekst forretningsmiljø understøttet af nye kommunikationsteknologier og organisationsstrukturer. Succes på det nye globale marked kræver hold af ledere, der arbejder på tværs af funktioner og på tværs af grænser.

Placeringer

Placeringer
  • Las Vegas

    South Maryland Parkway,4505, 89154, Las Vegas

    Programmer

    Spørgsmål