Keystone logo
University of Lausanne UNIL - Executive MBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

Introduktion

Siden 1911 har HEC Lausanne uddannet kommende ledere og virksomhedsledere til at blive aktive aktører i erhvervslivet og økonomien. HEC Lausanne forbereder også studerende, der ønsker at forfølge en akademisk karriere.

HEC Lausanne anerkendes som en af de øverste ledelse og økonomi skoler , skelner sig selv gennem sin førsteklasses uddannelse og fremragende forskning. Kernen i sin mission har denne synergi mellem undervisning og forskning sikret skolens succes i mere end 100 år. HEC Lausanne bruger forskning til at uddanne kompetente og ansvarlige ledere og iværksættere samt rådgive organisationer, virksomheder og beslutningstagere.

Det sted, skolen og dets programmer indtager i internationale rangeringer og videnskabelige tidsskrifter, bekræfter kvaliteten af dets uddannelse og forskning, ligesom akkrediteringerne er blevet tildelt af de prestigefyldte EQUIS- og AMBA-organisationer.

Den dynamiske HEC Lausanne har et stærkt internationalt ry , og har til hensigt fortsat at udvikle sig som en førende offentlig institution inden for integreret ledelse og økonomisk uddannelse på europæisk og globalt plan.

HEC Lausanne i kort

. Excellence i undervisning, der giver et solidt fundament for fremtidige karriere. Højtidsforskning med 350 forskere
. Stærk international indflydelse: mere end 130 internationale akademiske partnerskaber og 400 udvekslingsstuderende hvert år
. Fast forankret i erhvervslivet gennem sit netværk af 13'000 alumni og tætte forbindelser med virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder i Schweiz og i udlandet
. Mere end femten studentforeninger, som alle er meget aktive på campus
. Et karrierecenter, der fungerer som kontaktpunkt mellem studerende og virksomheder
. En videreuddannelsesplatform med Executive MBA og Executive Education

Placeringer

Placeringer
  • Extranef Building - University of Lausanne

Programmer

Spørgsmål