Keystone logo
© Vicky Matthers for the University of Bradford
University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

Introduktion

Dette er for de store hits, problemløserne og de globale ledere; en Master i Business Administration (MBA) ved University of Bradford kan være det næste store skridt i din karriere. Udvikl de strategiske, finansielle og ledelsesmæssige færdigheder, du har brug for for at præstere på de højeste niveauer i en organisation. Få succes som leder, iværksætter, virksomhedsejer, akademiker eller konsulent.

Designet til travle arbejdende fagfolk tilbyder vores MBA'er:

 • Kernemoduler i virksomhedsledelse, marketing, økonomi og økonomi
 • En mangfoldig portefølje af valgfrie valgfag, herunder cirkulær økonomi, sundhedspleje, iværksætteri og rådgivning
 • Flere startdatoer (oktober, januar, april og juli)
 • En weekend studie mulighed
 • Muligheden for at studere på vores Dubai campus eller fra hvor som helst i verden gennem fjernundervisning på et tidspunkt, der passer dig
 • Fleksible finansieringsmuligheder

Kernemoduler giver en solid base af ledelses-, økonomi- og marketingviden med din fremtidige beskæftigelsesegnethed i tankerne. Valgfrie moduler giver dig mulighed for at skræddersy aspekter af din MBA for at skabe en skræddersyet læringsrejse, der passer til dine karriereønsker. Ledelsesprojektet involverer en dybdegående undersøgelse af et forretningsområde efter eget valg.

Du kan også specialisere dig i et nyt, hurtigt voksende karriereområde med vores unikke MBA for innovation, virksomhed og cirkulær økonomi. Denne nye økonomiske model har til formål at bruge ressourcer mere effektivt, genbruge produkter og materialer og levere øget profit.

Kursusindholdet er designet med input fra industrirådgivere, herunder seniorpersoner fra NHS Foundation Trust, Prince Lionheart, Bank of America, WWF og Santander.

Vores MBA'er har for nylig modtaget top 10 verdensrangeringer fra Financial Times for værdi for pengene, lønstigning for MBA-kandidater tre år efter endt uddannelse, mangfoldighed af studerendes demografiske og internationale mobilitet. University of Bradford har Triple-crown akkreditering fra AMBA, EQUIS og AACSB, som tildeles mindre end 1% af business schools globalt

Hvorfor vælge Bradford MBA?

Arv

 • University of Bradford School of Management er en af de ældste business schools i Storbritannien og har 60 års erfaring med at levere MBA
 • Handelshøjskolen har været på forkant med innovation i erhvervsuddannelsessektoren
 • Dette er det 25. år af University of Bradford Distance Learning MBA
 • Det er et af de længstvarende globale online MBA-kurser i verden

akkrediteringer

Vores School of Management er en del af en elitegruppe, der har "triple-crown" af akkrediteringer: AMBA, EQUIS og AACSB.

Vores MBA-kurser er også godkendt af NHS Leadership Academy.

Værdi for pengene

Vores fjernundervisning MBA er rangeret som nummer 1 i verden for værdi for pengene.

Financial Times-metoden beregner, at vores gennemsnitlige alumniløn tre år efter endt uddannelse, divideret med omkostningerne ved at studere til MBA, er den højeste i verden.

Fleksibilitet

Vores MBA-programmer giver dig fleksibiliteten til at studere online fra hvor som helst i verden, med et udvalg af tilmeldingsdatoer i løbet af året.

Du kan arrangere din studietid omkring eksisterende arbejde og hjemmeforpligtelser.

Tilslutninger

Du vil slutte dig til et omfattende netværk af nuværende MBA-studerende, alumner og forretningsforbindelser.

Vores netværk giver dig adgang til online læring, karrierer og supporttjenester, mens du studerer og efter endt uddannelse.

Heritage

University of Bradford School of Management fejrer 60 år som en handelsskole på forkant med innovation inden for erhvervsuddannelse og 25 år med at levere MBA'en for fjernundervisning. Dette gør Distance Learning MBA til et af de længstvarende, mest etablerede globale MBA-kurser i verden.

At gøre en positiv forskel for samfundet

Bradford MBA tackler dagens store problemer. Efter pandemien har der været en kulturel ændring i tankegangen med ansvarlige ledere, der er mere bevidste om emner som klimaændringer, bæredygtighed, genbrug og den cirkulære økonomi. Vi ønsker, at du udforsker de muligheder, dette bringer, evaluerer din personlige indflydelse på samfundet, og hvordan du kan være en kraft til det gode og gøre en positiv forskel i verden.

Ranglister

Financial Times Rankings 2024

I The Financial Times' 2024 Online MBA Rankings blev vores fjernundervisnings MBA igen rangeret 1. i verden for værdi for pengene og er også nu 1. i verden for ESG og netto nul undervisning.

Ifølge de seneste FT-rangeringer er vi nummer 1 i Storbritannien og 4. i verden for overordnet tilfredshed og 6. i verden for vores programlevering.

Vores online MBA er rangeret som 3. i verden for studerendes demografi, med 80 procent af dem på kurset klassificeret som internationale studerende, og vi er rykket op til 4. pladsen i verden for 'International Mobility' , som ser på alumners statsborgerskab og arbejdsplads. før deres MBA, efter eksamen og tre år efter eksamen.

Vores karrieretjenester for MBA-studerende er rangeret 6. i verden , vores kandidater er rangeret 8. i verden for karriereforløb tre år efter at have afsluttet vores online MBA.

Vores MBA for fjernundervisning er også rangeret som nummer 26 i verden i CEO Magazines Global Online MBA-rangeringer .

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

 • Bradford

  Richmond Road, Bradford, West Yorkshire, United Kingdom, BD7 1DP, Bradford

 • Dubai

  Knowledge park, Dubai UAE, Block 2A, F164, Dubai

  • Toulouse

   1 Place Alphonse Jourdain - CS 66810 TOULOUSE Cedex 7, France, 31068, Toulouse

   Programmer

   Spørgsmål