Keystone logo
University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

Introduktion

At gøre en forskel og ændre liv gennem lige muligheder

På University of Bradford er vores fokus på at skabe betingelserne for social, kulturel og økonomisk påvirkning. Vi er forpligtet til social inklusion, og vores arbejde med at udvide muligheder og gøre det muligt for studerende at nå deres potentiale har ført til, at vi toppede det sociale mobilitetsindeks for engelske universiteter i de sidste to år.

Vores studerende tilhører et støttende universitetssamfund og opnår de bedste resultater som kandidater. Vores universitetsstrategi udstikker vores ambitioner for 2025, som vi vil opnå ved at bruge vores stolte arv som et springbræt og forblive standhaftige i vores forpligtelse til lighed, mangfoldighed og inklusion. Vi vil udnytte vores styrker inden for forskning, innovation, undervisning og partnerskaber for at udvide vores omdømme, indflydelse og indflydelse. Alt dette vil skabe en værdibaseret kultur, der er inkluderende og effektiv til at berige liv og gavne samfundet.

Strategier, Politikker, Mission og Værdier

Alt, hvad universitetet gør, uanset hvor lille, er en del af vores mission som en institution og vores virksomhedsstrategi.

Vores værdier og politikker er på plads for at sikre, at vi ved at nå vores mål gør det så retfærdigt og godt som muligt.

Vores mission, vision og værdier

På University of Bradford fokuserer vi på at skabe betingelserne for social, kulturel og økonomisk påvirkning. Gennem dette fokus former vores forskning, innovation og undervisning fremtiden for individer og samfund. Vores rige arv af og engagement i anvendt forskning, undervisning og social inklusion vil blive brugt til at drive strategiske partnerskaber, som udvider vores indflydelse og indflydelse, samtidig med at vores strategiske ambitioner nås.

Vores mission

At drive bæredygtig social og økonomisk udvikling gennem fremragende undervisning, forskning og innovation.

Vores vision

Vores vision er en verden af inklusion og lige muligheder, hvor folk ønsker at og kan gøre en forskel. Vi vil være kendt som stedet at være for at gøre den forskel.

Vores værdier

Vi vil være en organisation, der inkarnerer vores værdier i alt, hvad vi gør. Disse værdier er:

  1. Excellence - excellence er kernen i alt, hvad vi gør
  2. Inklusion – mangfoldighed er en kilde til styrke og skal forstås, værdsættes, støttes og udnyttes
  3. Innovation - vi giver opfindelser lys og hylder kreativitet og innovation
  4. Tillid – tillid er grundlaget for vores relationer, understøttet af integritet i alt, hvad vi gør

Placeringer

Placeringer
  • Richmond Road, BD7 1DP, Bradford

Spørgsmål