Keystone logo
University of Baltimore, Merrick School of Business MBA Offentlig sektor ledelse
University of Baltimore, Merrick School of Business

MBA Offentlig sektor ledelse

0 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning, På campus

* pr. kredit uden for staten | $ 840 pr. Kredit i staten

Introduktion

Baltimore MBA - Kraftig, Fleksibel og Designet af dig.

University of Baltimore MBA er designet med dig (og din arbejdsgiver) i tankerne. Du har mulighed for at tage klasser i et traditionelt klasseværelse, online eller begge dele - det er dit valg. Uanset hvad du beslutter, lærer du sammen med andre studerende, der søger at vokse professionelt, ligesom dig.

Programkrav

36-48 kreditprogram inklusive en Capstone og et valg af 11 specialiseringsområder.

Fleksible muligheder

Fås fuldt ud online, i et traditionelt klasseværelse, eller som en blanding af begge.

Programomkostninger

Undervisning er $ 840 per kredit i staten, $ 1.172 uden for staten. Online MBA-studerende og regionale beboere betaler den statslige sats.

Overskrider forventninger.

Vores elever fortæller os, at vi overskrider deres forventninger på fem nøgleområder: personlig udvikling, fremme deres viden / tekniske færdigheder, se en stigning i deres lønninger, større synlighed i organisationerne og jobplaceringer.

(Kilde: 2016 intern undersøgelse af nuværende MBA-studerende)

AACSB International akkreditering sikrer, at vi tilbyder dig et kvalitetsprogram, der kan hjælpe dig i dag - men i sidste ende give dig viden og færdigheder til i morgen.

Offentlig sektorforvaltning

UB MBA specialisering i Offentlig sektor Management tilbydes i samarbejde med University of Baltimore College of Public Affairs og fokuserer på at forvalte offentlige myndigheder effektivt og effektivt at bruge viden om offentlig politik og erhvervslivet for at træffe bedre beslutninger. Dette perspektiv forbereder kandidater til karriere som ledere og politikere i statslige organer, nonprofits og ikke-statslige organisationer.

Specialiseringskurser (9 studiepoeng)

Vælg 9 point fra følgende:

Kursus nr.Forudsætning: PUAD 628 3 PUAD 764 Gennemførelse af offentlig politik 3 PUAD 785 Offentlig sektor præstationsmåling 3

Om skolen

Spørgsmål