Keystone logo
University of Baltimore, Merrick School of Business

University of Baltimore, Merrick School of Business

University of Baltimore, Merrick School of Business

Introduktion

University of Baltimore Mission

The University of Baltimore giver innovativ undervisning i erhvervslivet, offentlige anliggender, de anvendte liberale kunst og videnskab, og lov til at opfylde behovene hos en forskelligartet befolkning i en bymæssig. Et offentligt universitet, University of Baltimore tilbyder fremragende undervisning og et støttende fællesskab for bachelor, kandidat og professionelle studerende i et miljø præget af akademisk forskning og offentlig service. Universitetet:

  • gør ekspertise tilgængelig for traditionelle og utraditionel studerende motiveret af faglig avancement og samfundsmæssige bevidsthed;
  • etablerer et fundament for livslang læring, personlig udvikling og socialt ansvar;
  • kombinerer teori og praksis til at skabe meningsfulde, virkelige verden løsninger på det 21. århundredes urbane udfordringer; og
  • er et anker institution, regional steward og integreret partner i kultur, handel og fremtidige udvikling af Baltimore og regionen.

Om Baltimore

Baltimore er ikke øgenavnet Charm City for ingenting. Og mens der er uendelige grunde til, at det er et godt sted at gå i skole, her er, hvad vi mener er de fem vigtigste.

1. Vi er tæt på alt.

Vi er tæt på hovedveje og enhver form for offentlig transport, så at komme rundt i byen er enkel. Eller du kan bare gå over gaden til Penn Station og hop et tog for en hurtig tur til Washington, DC; Philadelphia; New York; eller andre store East Coast destinationer.

2. Så meget at gøre. Hvordan vælger du?

Turister rutinemæssigt dyr for Inner Harbor, National Aquarium, downtown 's opskalere butikker og spisesteder, men hvad med dig? Næsten hver Baltimore kvarter har sin egen unikke og finurlige attraktioner.

Tilbring en eftermiddag vandrer omkring 18. århundrede brostensbelagte gader i Faldts punkt. Prøve en Krabbe kage på en af ​​byens historiske udendørs markeder. Fang en populær lokal band eller en ny spiller i Station North Arts and Entertainment District. Lad os prale: Baltimore blev navngivet af Fodor er som en af ​​de 15 bedste Waterfront byer i verden.

3. Baltimore er en by ap-art.

Baltimore har mere end sin andel af visuelle og scenekunst. I tæt gåafstand af UB, vil du finde The Walters Art Museum, Patricia og Arthur Modell Performing Arts Center på Lyric, den Meyerhoff Symphony Hall og Eubie Blake National Jazz Institute og Kulturcenter. UB campus er også er hjemsted for Artscape, landets største gratis kunstfestival.

4. Det er Birdland.

Fra UB nærliggende Light Rail stop, det er en 10 minutters kørsel syd til Baltimores to professionelle sport stadioner. Fang en Baltimore Orioles baseball spil i foråret eller nyde falde fodbold med Baltimore Ravens.

5. Baltimore er en college by.

UB er blot en af ​​mange offentlige og private gymnasier og universiteter i og omkring hovedstadsområdet Baltimore. At "college by føler" er en af ​​de store fordele ved livet i byen. Bliv fortrolig med Baltimore Collegetown Netværk og lære mere om de måder disse campusser bidrager til charmen af ​​Charm City.

Placeringer

  • Mount Vernon

    1420 N. Charles St. Baltimore, MD, 21201, Mount Vernon

Spørgsmål