Keystone logo
University for Continuing Education Krems – Danube University MBA Specialisering i International Business
University for Continuing Education Krems – Danube University

MBA Specialisering i International Business

Krems an der Donau, Østrig

3 Semesters

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Mar 2024

EUR 23.900 *

Blandet

* gebyrerne inkluderer ikke skatter, rejse- eller opholdsomkostninger

Introduktion

Boost din internationale karriere

International Business præsenterer en fængslende, dynamisk og tværfaglig udfordring i ledelse og ledelse. Det omfatter indviklede økonomiske muligheder og udfordringer, der opstår fra globale markeder og organisationers handlinger verden over.

Dette MBA-program, med speciale i "International Business", har til formål at berige de studerendes forståelse af globaliseringens økonomiske facetter og søger at forbedre deres ledelsesmæssige ekspertise i forbindelse med international virksomhed.

Programmet

Modulerne i blended learning-programmet undervises på engelsk over to år. Ansigt-til-ansigt-enhederne på stedet fremmer en intensiv udveksling af viden og erfaringer med anerkendte fakultetsmedlemmer og professionelt erfarne medstuderende fra internationale organisationer.

Studerende studerer tidsmæssigt ud fra et fast skema over alle moduler over 4 semestre.

Evalueringen af de studerendes læringsproces vil være baseret på skriftlige kurser efter hvert modul og/eller studerendes deltagelse i gruppearbejde, diskussioner og oplæg.

Alle General Management-moduler og alle International Business-moduler tilbydes på stedet på Campus Krems, mens studieturen vil føre studerende ind i globale forretningsøkosystemer og nye kulturer.

Det er muligt at færdiggøre certifikatprogrammet "International Business" først. Gennemførte moduler kan derefter godskrives til MBA-efteruddannelsesprogrammet med speciale i "International Business".

Varighed

  • 18 dage på stedet – International Business (inklusive varigheden af en studierejse)
  • 34 dage på stedet – General Management

Ideelle studerende

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål