Keystone logo
© University for Continuing Education Krems
University for Continuing Education Krems – Danube University

University for Continuing Education Krems – Danube University

University for Continuing Education Krems – Danube University

Introduktion

University for Continuing Education Krems – Donau University er det førende offentlige universitet for efteruddannelse i Europa. Med sin ekspertise inden for undervisning og forskning arbejder den for at overvinde samfundsmæssige udfordringer.

Som et universitet for efteruddannelse har vi specialiseret os i at øge kvalifikationerne for arbejdende fagfolk. Styrken ved Universitetet for Efteruddannelse Krems er at tilbyde universitetskurser, der følger med tiden og er orienteret mod nuværende og fremtidige samfundsmæssige udfordringer. Cirka 8.000 studerende er i øjeblikket indskrevet på Universitetet for Efteruddannelse Krems, og mere end 30.000 har allerede afsluttet deres studier med succes.

Forskningen ved Universitetet for Efter- og videreuddannelse Krems er centreret om nutidige og fremtidige udfordringer, samfundet står over for. I en tværfaglig sammenhæng bygger vi bro mellem grundforskning og praksisorienteret anvendelse, mellem enkelte discipliner og i særdeleshed samfundet.

University for Continuing Education Krems kombinerer løbende innovation inden for forskning og undervisning med de højeste standarder og har kvalitetsstemplet fra Agenturet for Kvalitetssikring og Akkreditering Østrig.

Placeringer

  • Krems an der Donau

    Doktor-Karl-Dorrek-Straße,30, 3500, Krems an der Donau

Spørgsmål